Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Kluci to mají prostě jednodušší!” říká sedmnáctiletá Justine. Najít toho pravého není ale vůbec jednoduchá věc a proto si Justine vytvoří pomocí virtuální reality svého chlapce snů. Ideální řešení! Ale co se stane, když při zkratu v počítači tento vysněný kluk oživne? Jak se asi bude chovat ve skutečném světě? A zůstane dál tak skvělý, nebo pochytí „manýry” ostatních skutečných kluků? (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (11)

uiu 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděla ještě jako puberťák a musím uznat, že se mi to líbilo, i když jsem ještě přesně nechápala, co se nám film snaží předložit. Jen mě bavila zápletka, že se z holky stane kluk a že se tam řeší věci, co mě v té době zajímaly. Když jsem se na to podívala po letech, přijde mi to celkem trapné a naivně teenagerovské (holka chce, aby ji odpanil Pan Dokonalý), ale tu nostalgii to v sobě má, když si vzpomenu, jak jsem se u toho za mlada smála. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Twinky twink RPJ je prostě naprosto nedocenitelnej, jsem supernadšená a nemůžu jinak než za 5, to že je to skoro dvacet let stará teenagerská komedie už nehraje roli. No nebyl to promarněnej čas. A já můžu tohle sama sobě čas od času dopřát. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to hrozný film, pričom jedným z hlavných dôvodov je obsadenie a réžia. Myšlienka filmu, kde mladé dievča vytvorí dokonalého chlapa v stroji virtuálnej reality a potom ožije, nie je úplne originálna, ale nie je to hrozný nápad a myslím, že keby mal film lepší scenár s dobrými vtipmi, mohlo by to fungovať lepšie. 2/10 ()

BubbleGum odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se to hodně snažilo být jiný než ostatní teen filmy, (vlastně to místo klasickýho romantickýho příběhu se šťastným koncem byl film o tom, že nic jako "ten pravý" nebo "ta pravá" neexistuje, a že žádný ideální muž ani žena neexistují, a místo happyendu, kde by se ti dva kamarádi nakonec vzali to skončilo tak, že se spolu vyspali, a když se rozešli tak on spal ještě asi s dalšíma deseti holkama, a ona si pochvalovala jaký to je skvělý, že je sama). Já nemám ráda klasický romantický komedie o "tom pravým", ale tohle se jenom snažilo být jiný. Příliš to trčelo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama