Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

terordemon 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia trochu inak. S absolútne nekorektným, úchylným, drsným humorom plným sexu, prdov, sračiek, penisov, zvratkov a podobných lahôdok. Takže nič pre moralistov, slabé povahy a žalúdky. Príbeh úplne blbý, toto je čisto len o zábave. To už naznačuje aj stopáž, ktorá je príjemne krátka. Veď kto by sa na takýto výplach mozgu dokázal pozerať dlhšie už asi nie je normálny. V polovici to síce začne akoby strácať šťavu, pretože ta kopa neslušného humoru musí byť vyvážená nieakým vyplývajúcim ponaučením. Lenže to je už stokrát omleté klišé o tom ako už treba konečne dospieť ale pritom treba občas myslieť aj na zábavu. Takže ako zábavná jednohubka na jedno pozretie celkom dobré. 68% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Barry je naprosto skvělý. Říká to, co si myslí, není ovlivněn zbytečností zvanou etiketa a jedinou jeho chybou je to, že má tři příliš normální kamarády. Já jsem přející člověk, takže jsem po celou dobu filmu Barrymu přál dívku, která se nečervená při krknutí, prdí první ligu a nahotu považuje za přirozenou. A Melanie taková je, takže heuréka. Chápu však, že zejména něžnějšímu pohlaví nějaký ten zvratek, prdík nebo vulgarismus nebyly příliš po chuti. Mně to taky většinou nechutná, ale oni ty vtipy nebyly vůbec špatné a i když to bylo dost řídké, tak mě to s Barrym celkem bavilo. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Someone marry Barry je klasická americká jednoduchá záležitosť s pomerne nepremakaným a drsným, miestami až nechutným humorom. Ak však pripustím fakt, že netreba brať vždy všetko príliš vážne, tak som sa v podstate bavila. Áno, bolo to miestami prízemné a primitívne. Na druhej strane celkom familiárne a sympatické. Dokonca (čo by som nepredpokladala) to obsahovalo aj troooošku hlbšiu myšlienku. Tá síce bola zreteľná a do očí bijúca od prvého momentu, ale snaha sa cení. Prikláňam sa k rozpačitému, no predsa len priemeru. ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele

Je to pohádka o tom, jak by se žena mohla znetvořit, kdyby byly vyslyšeny prosby všech těch, kteří chtějí mít vedle sebe tak strašně v pohodě ženskou, až je to vlastně v nepohodě a stává se z ní chlap (fyzicky to však musí být minimálně modelka)!! Ale hlavně je to další primitivní film, který v podvědomí mužů formuje myšlenku, že jsou ta božská stvoření, která mají právo být hňupi v jakékoliv situaci, ve vztahu, v manželství, v otcovství. Ale žena, panejo, to je ten dokonalý DOPLNĚK muže: ovšem jen v případě, když...Nedejbože, kdyby do něčeho kecala: pak je zle a blýská se titulem semetrika. Takže klepu si na hlavu a říkám si, že je všechno špatně, svět degraduje a stává se z něho snůška ubohých stvoření bez nějaké základny inteligence. Ale spíš je chyba v tom, kdo ty filmy točí a taky v tom, koho to baví... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to to přitom nezačalo úplně špatně........sice bylo hned podle pár prvních záběrů jasné, že druhorodička Rob Pearlstein bude spíše než k diskuzi o kvalitní knize inklinovat k asociálnímu humoru, ale start byl v pohodě doprovázený občasným slušných vtipem. Pak ale Harry potkal Sally (tedy Barry Melanii) a prdění, krkání, zvracení a pičundování nabralo na intenzitě.......a bylo vymalováno. Laciné, nízké, stoka.....tedy nic proti lacinosti, ale musí se s ní umět zacházet, což rozhodně není tento případ. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama