Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (43)

plakát

Jezero smrti (2008) 

Hodně drsné. To jsem viděla už docela dost hororů u jezera- které se nedají srovnat. Jsem ráda, že se z toho nestalo klišé. Konec hodně překvapil.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Hodně jsem zvažovala kolik dám hvězd a co napíšu. Nakonec jsem zvolila nejvyšší hodnocení. Kniha patří k mým nejoblíbenějším spisovatel Tom Rob Smith píše velice poutavě. Největší zklamání pro mě byl začátek a konec (úplně jiný než v knize) a to že se děj odehrával převážně jaro léto (v knize zima). Ovšm po všech úvahách musím hodnotit takto. Hlavně díky hereckým výkonům a že si film i přes značnou délku udržel moji pozornost. Nebude patřit k nejoblíbenějším ale ráda si ho znovu pustím. Doufám v pokračování.

plakát

Ospalá díra (2013) (seriál) 

Po delší době koukatelný seriál. Palce nahoru. Jen tak dál.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Znám knihu i film. Nevím co se od toho dalo čekat jiného, když už kniha je hodně na hraně. Děkuji, že při milostých scénách z toho neudělali laciné porno a za to mají herci můj obdiv. Nevím jak moc byla dobrá volba obsazovat do vedlejších rolí takové herce neherce. Ale jen 47% si film nezaslouží.

plakát

Zmizelá (2014) 

To koukám. Rosamunde předvedla úžasný dech beroucí výkon. Affleck také šel. Škoda konce ještě by to něco sneslo- nevěřím, že by to tak opravdu skončilo. Kvůli dítěti zůstanu s maniačkou co mě může zabít?

plakát

Svatby v Benátkách (2014) (seriál) 

Čekala jsem víc. Poslední dobou se už u toho ani žehlit nedá . Je to stále dokola dokola dokola to stejné. Je tam pár světlích okamžiků. Možná by to chtělo se více zaměřit na příběh kolem svatby a to ostatní dát do pozadí (když se tam nic moc neděje). Jedna hvězda za pana Kostku.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Docela se divím, tak nízkému hodnocení. Dá se na to koukat efekty i prostředí je na jedničku. Až na ty milostné zápletky :ale je to tvůj bratr. Dávám plný.

plakát

Všemocný (2011) 

Napínavé od začátku do konce.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Když ono to nebylo, až tak zlé. Dlouho jsem přemýšlela nad městečkem - proč mu někdo neřekl, že je to jen kus plastu. Jenže pak jsem si vzpoměla na pohádku - císařovi nové šaty. Takže raději jít s davem a potichu se bavit. Spíš, než komedie mi to připadalo jako drama. Podruhé se na to určitě nekouknu. Je to za moc pěkné 2.

plakát

Lásky čas (2013) 

Krásný film, který chytne za srdce.