Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (83)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nuda, nuda, nuda. Keby tento film dostal aj neviem koľko oscarov aj tak by stál za ... je to na hony vzdialené od romantiky. Prinútil som sa pozerať tento trápny film, len preto aby som mohol zodpovedne hodnotiť a to aj s prižmúrením oboch očí len jednou hviezdou. Dúfam, že už nič tak slabého neuvidím.

plakát

Americký sniper (2014) 

Nie som milovníkom vojnových filmov z Iraku. No tento sa mimoriadne podaril. Od samého začiatku až po koniec.

plakát

Bábovky (2020) 

jeden z najhorších českých filmov aké som videl. No a ešte niečo. Len úplný dement dá do popisky filmu , že je to komédia. Tam nebolo do smiechu absolutne nič.  Nezachránil to ani Ondřej Vetchý, kvôli ktorému som to pozeral.

plakát

Black and Blue (2019) 

Výborný film. Moc som neočakával ale  bol som milo prekvapený. škoda tej hudby, ktorú skutočne nemusím ale zapadla do prostredia.

plakát

Cena za něžnost (1983) 

Dobrý film, No nechápem, prečo je daný aj ako komedia. Nemalo to s komédiou nič spoločné.

plakát

Čára (2017) 

Bez deja, mimoriadne vulgárny, nezáživný, nudný . Jednu hviezdu dávam len za snahu a za záverečnú pieseň

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Myslím si, že je to jeden z najlepších seriálov aké som kedy videl. Spôsob natáčania ako aj výkony hercov sú fantastické. Osobne som mal pocit, akoby nikto nič nehral ale kameraman bol náhodou blízko a točil realitu. Už som celý seriál pozrel kompletne dva krát a stále som mal nové zážitky zo sledovania deju. Humorné situácie sú perfektne zladené s realitou četnického života. Proste pre mňa je to jednička.

plakát

Dej mi své jméno (2017) odpad!

Hnus, Tento typ romantiky ozaj nemisím,  Zamknúť do trezoru a schovať najmenej 7 poschodí pod zem.

plakát

Děsivá předpověď (2009) (TV film) 

Efekty v tomto filme boli obyčajná bieda. herecký výkon Brittany Murphy, tak neviem, či to vôbec nazvať nejakým výkonom.

plakát

Dexter (2006) (seriál) odpad!

Filmy, v ktorých sú vrahovia  a psychopati  tí  okolo ktorých sa to točí sú svinstvo. A ešte tu niekto napíše , že ho miluje je to otras.  Ale , čo je to americký chorý mozog.