Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (414)

plakát

Volejte Saulovi - Neodpustitelné (2020) (epizoda) 

Cliffhanger na konci, i přes předvídatelnost, slušný. Ačkoliv ne tak silný díl jako 8,9, pořád vysoko v nadprůměru. Vývoj Kim tuhle sérii a završení v tomhle dílu bylo skvělý, to samé Nacho.

plakát

Betonrauš (2020) 

Celkem povedený film, který nakousne pár žánrů. Nejlíp asi funguje jako komedie, v některých scénách jsem se upřímně nasmál. Zároveň dokáže nejednou překvapit a děj je chytře zkonstruovaný. Ne, že by laťka Netflix originals byla vysoko, ale Betonrauš (lol) je jeden z lepších!

plakát

V zajetí kouzel - Fillory a další (2020) (epizoda) 

Nebudu spoilovat, ale ještě lepší scéna, než zničení měsíce. Budget je v místech vážně znát a stojí to za to. 5. série je vážně skvělé napsaná a bohužel poslední.

plakát

Volejte Saulovi - Pochůzka (2020) (epizoda) 

Díl s laťkou nasazenou hodně vysoko. A pochybuju, že Vince do konce série poleví. Veliká chuť teď rewatchnout BREAKING BAD.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Plán Paříž (2020) (epizoda) 

Neeee jak to takhle zakončí? Upřímně jsem čekal, že to bude ve stylu první a druhé série a 4. série zakončí tuhle Banku. Série si ale kvalitu udržela, což je hlavní. Doplnění infa - bude 6 sérií, takže minimálně ještě další sérii budeme v bance a poslední pravděpodobně na útěku.

plakát

Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1964) 

Při svojí koronavirový karanténě jsem začal sjíždět zbytek Kubrickových filmů, které jsem ještě neviděl. Paradoxní, že v době Dr. Strangelove, studené války a jaderných hrozeb měli všichni strach z nukleárního konce světa, nyní jsme v době, kdy rychle můžeme stát na prahu konce světa jaký ho známe kvůli viru. Můžeme tedy děkovat studené válce, že tenhle film vůbec vznikl. Kubrickovo pojetí černé komedie o atomové bombě je prostě něco, co vznikne jednou za život. Peter Sellers, který už v Lolitě hrál asi 8 lidí tady opět předvádí geniální výkony, což je nutno ocenit, protože často improvizoval, což zpětně Kubrick dopisoval do scénáře. Must see satira, která je bohužel málokomu známá.

plakát

Ve jménu vlasti - Falešný záblesk (2015) (epizoda) 

Podobný závěr jak v minulé sérii, spíš ukončení zbylých plotů a odpočinek. Konec s Peterem Quinnem byl ale skvělej, opravdu neskutečně dobře napsaná postava.