Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Mai

Mai (2024)

Mladá Vietnamka Mai (Phuong Anh Dao) si toho v životě hodně vytrpěla. Najde si nové bydlení, kde se seznámí se Sauem, svým sousedem. Jak se navzájem poznávají, jejich příběh se proměňuje, provází jej humor, smutek, štěstí i drama. Jejich cesta vyvrcholí v překvapivý závěr.

Město lží

Město lží (2018)

Film vypráví příběh policejního detektiva Russella Poola (Johnny Depp), který se usilovně snaží objasnit skutečnosti brutální vraždy dvou známých raperů...
Tupac Shakur a Notorious B.I.G., jedni z nejúspěšnějších raperů dvacátého století, byli v letech 1996 a 1997 nezávisle na sobě zavražděni. Ani v jednom případě nebyli pachatelé odhaleni a obě události tak zůstaly nevyřešené. O dvacet let později se k případům vrací americký hrdina a bývalý policista z Los Angeles Russell Poole. Ten se za pomoci investigativního novináře pokouší najít pojítka mezi oběma tragickými událostmi.

Dağ II

Dağ II (2016)

Storm Bringer - sedm rudých baretů strachem poháněných kupředu v boji za to jediné, co je správné… Přátelé Bekir (Ufuk Bayraktar) a Oguz (Çağlar Ertuğrul) se po šesti letech vyčerpávajícího výcviku tureckých speciálních vojenských sil dostávají na svou první záchrannou misi do míst, kde krajina trpí válkou a nevinnost křičí do všech stran.

Reklama