Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Barbie (2023) odpad!

Po prvnich nekolika minutach jsem to nevydrzel a musel to vypnout. Nic pro me.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Tohle je jednoznačně jeden z největších úletů tohohle roku. Takovou šílenost, ale musim podotknout že geniální, jsem hodně dlouho neviděl.

plakát

Bídníci (2012) 

Divný. Jackmanovi to vůbec nešlo, příšerný zpívaný dialogy. Jediný, co stálo za ty hvězdičky, byly ty sborový songy, a Anička Hathawayů s Eddiem Redmaynem, ti byli fajn. Jo a taky Cohen s Carterovou :) Jinak docela šmejd ...

plakát

Žena v černém (2012) 

Dávám zlatou střední cestu 3*. Abych se přiznal, nevim co si o tom filmu myslet. Moc mě to popravdě nebavilo, řekl bych, že i dost nudilo. Chvílema jsem se přistihl, že bych i skočil trochu vpřed. Na druhou stranu tam byli i pasáže, kdy trochu zamrazí. Ale zase co si budem povidat, Radcliffe tam moc nesedí. Už od čtvrtkopůlky filmu sem věděl jak to dopadne. A tak bych mohl asi střídat plus (spíš) mínus donekonečna, možná časem najdu chuť se na to podívat znovu. Ale asi to budou nakonec 2*. Jo asi jo ... Hold už jsem asi horrorově otrhanej a jen tak něco mě neuspokojí (to zní divně :D)

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Moc mě to nebavilo, asi na ten film musí mít člověk náladu, ale jejich blbost, protože tohle podruhý už vidět nemusim. Po nudném začátku se to nějak rozjelo, ale nevím čím to bylo, jestli se herci málo ždímali, ale přislo mi to takové falešné, bez emocí, nepřesvědčivé. Místy hrozně předvídatelné, a v neposlední řadě musím zmínit ten příšerný dabing, který z němců dělal šílené šišlouny, a to blbé přecházení mezi češtinou a němčinou. No FUJ!

plakát

Podfu(c)k (2000) 

No kurva (pardon) to byl film. Nechápu jak mi mohl unikat tak dlouho. Slovem fuck může směle konkurovat i takovým Boondock Saints. Bitt výbornej, díky bohu za titulky :D A takovej dějovej motanec, mno! ...