Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (256)

plakát

Špatná výchova (2004) 

Další telenovela od Pedra, tentokrát "překvapivě" se sexi traňdákem ..

plakát

Smrt přichází v bílém (2003) 

Dead End je naprosto nářezový film, ale pozor, ne horor, ale komedie ! Tolik hlášek, gagů a průpovídek jsem teda nečekal. Už jenom to, jak Ray Wise ke konci brečí, ve mě vyvolávalo záchvat smíchu, ale to bylo tím dabingem :)) Jako komedie tohle funguje výborně, jako horor.. hah no nevím :D musím se přiznat, že jsou dvě scény kdy jsem cítil lehké mrazení v zádech, ale to je opravdu vše. Ono když si u hlavní potvory říkáte - to je ale pěkná ženská, když se každých 5 minut filmu smějete, navíc když přijdete před půlkou filmu na celou pointu, tak se prostě nemůžete bát, ale jenom náramně bavit :) Ta scéna po titulkách, ta taky pobavila :) Celkově, Dead End není špatný film, záleží jak se k němu postavíte, nesmíte ho brát příliš vážně, protože film samotný se sám sebe nesnaží brát příliš vážně, na to je tam až příliš moc humoru, ale díky pár povedeným scénám věřím že může i trochu postrašit.

plakát

Čch' pi (2008) 

To byla snad větší cukrová vata než Pearl Harbour, a to je už co říct .. Úvod do příběhu je příliš rychlý a zmatený, příliš postav, které jsou si velmi podobné, až to ve mě kolikrát vyvolalo zmatek na koho se vlastně dívám. Přeskakování ze scény na scénu, někdy nulová návaznost, bitvy armád jsou udělané vcelku dobře, ale proč mi to stále připomínalo 300 bitvu u thermopyl, kdy jeden člověk vymlátí 1000 nepřátel...? Na druhý díl se určitě podívám, ale protože vím, že se ponese ve stejném duchu jako první, nečekám nějaké rapidní zlepšení v hodnocení.

plakát

Zrcadla (2008) 

Je to zvláštní, jak strašidelná zrcadla mohou být.. (hlavně po ránu:) ) na mne to tedy působilo a pocit napětí byl příjemný :) // jenom kdyby se ta horrorka u toho víc bála .. :))

plakát

Oni (2008) 

Tak tohle vám nežeru pánové.. od kdy mají záporňáci schopnost teleportace ? Horor, který hlavně sází na realističnost, že takhle nějak se to mohlo, je to skutečné, opravdové, je neustále shazován rádoby mysteriozními scénami a nelogičnostmi, nad kterými musíte kroutit hlavou. Začátek byl vcelku povedený, ale každou další minutou šla kvalita dolů, za celý film jsem sebou škubl jednou, a ani má oblíbená Liv Tyler to se svým -Prosím proč nám to děláte- nezachránila. Nejdřív Ils, pak Strangers, všechno jako přes šablonu, a tragédie jedna větší než druhá. Slabá 3

plakát

Leviathan (1989) 

Ten konec, to měl být vtip?

plakát

Červi (1975) 

Nevím jestli to byl záměr, ale připadá mi, že Cronenberg vlastně ani nevěděl, co od těch zombíků vlastně chce. Nejdříve jsou inteligentní natolik, aby řídili auto, mluvili, utíkali a rychle se pohybovali, jindy jsou zase jako tupé stádo co pochoduje po louce, aby se vzápětí rozplácli o skleněnou stěnu bazénu. Bohužel, čekal jsem více prasáren, úchylností, rozprclých lidí, krve .. a dalších ingrediencí, které kuchař Cronenberg nabízí ve filmech své pozdější tvorby.

plakát

Nepřemožitelné zlo (2005) 

Obsahově slabé, málo scén s mechanickou holčičkou, málo lekaček, trochu více akce a napětí je ke konci, ale jinak je to takové, omšelé :) a proč tedy 4 ? ten konec mě dojmul, opravdu hezké. Jako horor je to ale bohužel spíše podprůměrné. Pointa je ovšem vcelku povedená, i když nic originálního to není.

plakát

Wing Commander (1999) 

O hodně lepší než Hvězdná pěchota .)