Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

What the Health (2017) 

Reakce po prvních 15 minutách dokumentu - doporučení od zdravotnické organizace si dát těstoviny s masem automaticky neznamená, že toho máte jíst kila denně, a tím pádem maso samo o sobě není tak neskutečně škodlivé, jak je v dokumentu prezentováno. Alkohol je prezentován jako relativně bezproblémový - podle statistik AlcoholRehaBGuide každé 20. úmrtí je spojeno s alkoholem, což není málo...  Za mně by dokument měl být objektivní a říkat CELOU pravdu. Aneb po 15 minutách jsem dokument vypnula :)

plakát

Roztříštění (2019) 

Asi v první třetině mi film přišel poněkud utahaný, měla jsem až nutkání ho vypnout. Pak ale přišly momenty, kdy jsem začala přemýšlet do hloubky, o co vlastně jde a jak by to mohlo být doopravdy. Nakonec si myslím, že film se dost vydařil. Rozhodně to stojí za koukání.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) odpad!

Tak tolik nemožných, nereálných, nevhodných, dementních a blbých věcí dohromady jsem už dlouho neviděla... To hodnocení fakt nechápu, taková ztráta času...!

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Víte, co mi přijde na tomhle seriálu nejhorší? Nestojí to za nic ale hrozně moc lidí se na to denně dívá...

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Oproti většině názorů se mi film hodně líbit. Dost jsem se zasmála, Jim Carrey je na tohle naprosto dokonalý. Nápad mi přijde vtipný a zajímavý, ale rozumím, že to není pro každého.

plakát

Deadpool (2016) 

Na tenhle film se mi už od začátku nechtělo. Šla jsem jen díky hodnocení tady z ČSFD. Stále jsem doufala, že se třeba zasměju. Ale to, co jsem viděla? Totálně trapný, nudný a nevkusný film. Tohle že má být vtipné? Vtipy pro dvanáctiletý děti? Úroveň filmů jako Scary Movie, stále jen sexistické nadávky, ... Vážně nechápu, jak to může být mezi nejlepšími a nejoblíbenějšími filmy ...

plakát

Avril Lavigne - Alice (2010) (hudební videoklip) 

Skvělá písnička, ve která Avril zvládla výšky. Videoklip je zajímavý, k filmu se určitě hodí.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

Tento pořad je odpad, ale dávám jednu hvězdičku za to, že se během pořadu někdy pobavím. Poslední díl, kdy si rodina normálně nečistila zuby a nemyla se, mě opravdu zarazil. Je vidět, že do tohoto pořadu se hlásí jen lidi, kteří se chtějí zviditelnit a chtějí dostat peníze. Nic jiného.

plakát

John Wick (2014) 

Již podle ukázek jsem si myslela, že film nebude nic moc. A má představa se vyplnila nečekaně brzy. Již po prvních pěti minutách jsem byla znuděná, téměř totožné rvačky každých pár minut mi rozhodně nepřidaly na náladě. I když jsem si myslela, že film bude stát za to, díky obsazení hlavní role ... Bohužel tomu tak nebylo.