Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (272)

plakát

Star Trek: Picard - The Last Generation (2023) (epizoda) 

Tak to si ani fanoušek původních Star trek seriálů a filmů více přát nemohl. Super, stará parta spolu na odpočinku a mladoši vyrážejí vstříc novým dobrodružstvím v nové Enterprise. Dobře  se na to koukalo. Jen na toho Wesleyho nějak zapomněli. A Borgská královna byla pěkně hnusná.  Díky, potitulkova scéna........ bude další seriál???

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Já si myslím, že finále se skvěle povedlo a o moc lepší už to snad ani nešlo. Finále je trochu jiné než v knížce, jediné co mi chybělo byl poslední rozhovor mezi Harrym a Voldemortem při závěrečném souboji a delší bitva včetně úmrtí hlavních postav. Musím tentokrát vyzdvihnout i hudbu a sountrack, který je oproti první části relikvií daleko lepší a myslím že nejlepší ze série vůbec. Jediné co mi vadí jsou odfláknutá poslední DVD (od pětky výše) první DVD byla úplně skvělá a k bonusům jste se museli hezky prokousat, což mě hrozně bavilo.

plakát

Kristian (1939) 

Ačkoliv nemám tyto staré klasiky v oblibě, tento film je vyjímkou (už jen pro to, že má žena ho miluje :-). Film o romantickém úředníčkovi vydávajícím se za svého bohatého bratra elegána a gentlemana se povedl a oblíbilo si ho několik generací. Příjemný romantický film

plakát

Čarodějky (1990) 

Povedená hororová komedie pro děti ve které exceluje Anjelica Huston jako hlavní čarodějnice a také v menší roličce Rowan Atkinson (Mr.Bean). Malý Luke se tu nešťastně připlétá do sumitu čarodějnic, vydávajíc se za ženský spolek. Opět skvělá rodinná zábava.

plakát

Hokus pokus (1993) 

Bette Midler, Sarah Jessica Parker a Kathy Najimy jako čarodějnice požírající malé děti. Velmi vydařená a zábavná hororová komedie pro děti, která konfrontuje 300 let staré čarodějnice se současnými dětmi a moderními vymoženostmi. Příjemná rodinná zábava.

plakát

Guyver: Temný hrdina (1994) 

Pokračování prvního dílu, který u nás byl uveden na VHS (Intersonic) pod názvem MUTRONICS je ještě lepší než díl první. Přeplácaný sci-fi plný hlášek a bojovných mutantů si mě už dávno získal. Škoda, že nevznikly další díly.

plakát

Spaceballs (1987) 

Výborná parodie na sci-fi filmy včele se Star Wars. Určitě nejpodařenější parodie Mela Brookse. A scéna s vetřelcem, taky geniální. Doufám, že se někdy objeví také na DVD.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Opravdu výborný seriál, z něhož mám nejradši první dvě série, které jsou nejveselejší, Klinger v šatečkách, Trapper, Radar atd. Nejhorší byla nečekaná smrt jedné z hlavních postav, která připomněla, že se seriál opravdu odehrává za války a že to žádná legrace nebyla. Nejlepší je ale samozřejmě Alan Alda v roli Hawkeye a také Loretta Swit v roli Margaret.

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

Dva nesourodí policisté, kteří se stanou parťáky a posléze i nejlepšími přáteli. Skvělý thriller, který rozjel snad nejlepší akční sérii. Povedený film.

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Skvělý krimi thriller odlehčený komediálními scénami, který udržuje špičkovou kvalitu této akční série. Spolu s trojkou nejlepší díly Smrtonosných zbraní.