Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Náhodou, já jsem se docela bavil. Madl měl dobrou roli, nejlepší byl ovšem Květoš v AZ kvizu :-D. Nic jsem od toho nečekal a chvílemi se i zasmál. Je to ovšem pohádka, scénář je pripitomelej, ale jako oddychovka "no problem".

plakát

Americký sniper (2014) 

Pro me osobne velike zklamani. Opravdu hodne jsem se na film tesil, protoze kniha me zustala v hlave jeste hodne dlouho po te, co jsem ji precetl. Pribeh navic dostal jeste dalsi rozmer, kdyz potom prisel Kyle o zivot. Jenze film, narozdil od knihy me po celou dobu nedokazal vtahnout do deje a zustal ve me dojem, ze je proste odflaknuty a byl natoceny jako rychlokvaska. Mozna, ze kdybych neznal pribeh do podrobna diky knizce, byl by pro me film zajimavejsi, ale takhle bohuzel jen lehky nadprumer. Cekal jsem pecku a ipecka to proste neni a Oscara to vyhraje jen kvuli americkymu pariotrismu:( A vy kdo tady rozdavate 5 hvezdickovy hodnoceni kouknete se prosim znovu. Jinak vsem doporucuju si precist knizku aby jste tomu lepe porozumeli, ve filmu je velka rada nepresnosti a kiksu a myslim, ze se Kyle v hrobe obraci. Vubec nesel k Seals, ale do armady, hned k Seals nevemou nikoho a sel, protoze si na rodeu zlomil nohu a nemohl pokracovat jako profik. Souboj s ostrelovacem je nesmysl, to se takhle nestalo, v 1. turnusu se take vse udalo jinak, neni tam zminka s kym bojoval, cely film je s jednou jednotkou, coz je nesmysl. Bojoval napr. dlouho po boku polskych GROM atd. Proste spackany, ma to byt podle.reality a neni. Navic v knize pise ze se s PTS nevyrovnal, dokonce bral chvili antideprssiva, ve filmu se zazrakem uzdravi apod. Ani zm8nka o jeho firme, kterou zalozil atd, atd.

plakát

Zulu (2013) 

Fantasticka kriminalka, ktera si bere to nejlepsi z francouzske stare skoly a pridava neco navic. Bloom opravdu hodne prekvapil, myslim, ze chvilemi byl dokonce lepsi i nez Forest. Skvely pribeh, skvely konec v poušti , skvela atmosfera.... co chtit vic :-) Jedna z nejlepsich krimi posledni doby!!

plakát

Tři bratři (2014) 

No, chvilemi jsem se nudil, dej je natahovan pisnickami a zejmena karkulka je tak proflakla, ze me ani nenapadlo, ze by tyhle pisnicky nekdo pustil do kina. Ma dcera a spoustu dalsich deti znaji tuhle operetku nazpamet, protoze ji hrali jako divadelni predstaveni v kazde druhe skole. No ale 8leta dcerka byla nadsena i kdyz ja jsem chvilemi nevedel cim se zabavit. Kazdopadne filmarsky je to zvladnute dobre, kamera je dobra,jen ten dej....

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Krobota mám rád, i ten jeho absurdní humor, ale co je moc, to je moc. Tohle se opravdu nepovedlo, dokoukal jsem to jen proto, že mi bylo blbý z kina odejít ! Absolutně bez děje, dvě hodiny koukat na vidláky jak chlastaj a čuměj na televizi je opravdu málo!

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

To hodnoceni je jen kvuli hlavnimu predstaviteli, ktery me neskutecne bavi. Ostatni jsou bohuzel pouze kompars.

plakát

Volyňští (2013) (TV film) 

Prarodice byly volynsti cesi a deda bojoval v armade Ludvika Svobody, cili pro me povinnost tento dokument sledovat. Je dobre, ze se neco takoveho toci, protoze naprosta vetsina naroda ani nevi, ze nejaci volynsti cesi existuji a bojovali ve 2. sv. valce.

plakát

Nevědomí (2013) 

Řemeslně velice dobře natočený film s úžasnou atmosférou. Trochu pokulhává příběh a nemůžu si pomoci, že z toho šlo vytřískat ještě o něco více. Připomíná mi to Válku světů s Tomášem Cruisem :-), kde se mi také líbila úžasná atmosféra , ale čekal jsem něco víc...

plakát

Rychlejší (2010) 

Vůbec nic jsem od toho nečekal a dočkal jsem se klasického akčňáku s neohroženym zabijákem v hlavní roli.o sám režisér hlásá, že jde o poctu akčním filmům ze 70. let a i tak to beru. Me se film líbil, dobrá oddechovka. Já byl spokojenej a odpad to rozhodně nebyl.