Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (7)

Seven Days to Remember

Seven Days to Remember (1990)

Kronika sedmi dnů srpnové okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy roku 1968 v množství vizuálně pestrých záběrů, která po zdařilém vývozu do Kanady získala věcně ilustrativní i emotivní komentář v angličtině hlasem Jiřího Voskovce

A není v srdci hořkosti...

A není v srdci hořkosti... (1984)

Vzpomínky Alfréda Jindry, držitele bronzové medaile z olympiády v Helsinkách 1952, redaktora Československého rozhlasu.

Mezi námi Indiány

Mezi námi Indiány (1969)

Stylizovaná výpověď o dobývání kontinentu bílými přistěhovalci i o světě dnešní Ameriky slovy Indiána - pamětníka starých časů.

Stalo se v tomto století

Stalo se v tomto století (1975)

"Tento film je věnován vám, mládeži Československa. Snad vám to pomůže pochopit, co je dnes a co bude zítra." Průřez 20. stoletím s důrazem na technický pokrok a ideologickou interpretaci dějin.

Invaze slimáků

Invaze slimáků (2012)

Každý den kolem nás probíhá nekončící boj o cenné hodnoty. Ani týmový duch a odhodlání, ani nejmodernější výzbroj a sebelepší velení však nemusí být zárukou vítězství v zahradní bitvě proti odhodlanému nepříteli.

Donald's Crime

Donald's Crime (1945)

Kačer "Big Shot" Donald je znamenitý tanečník, ale přesto mu před večerní tancovačkou hrozí ostuda. Vydává se na cestu zločinu.

Proroci a ponaučení

Proroci a ponaučení (1967)

Koláž k 50. výročí VŘSR mapující historii SSSR od výstřelu z křižníku Aurora pomocí filmových i dokumentárních záběrů, Které jsou doprovázeny animovaným komentářem v podobě pohádky o zlém Imperialistovi.

Reklama