Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (52)

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Příjemná romantika na odreagování se od učení.. Má to milé herce, moc se mi líbila Lexie, ta byla kouzelná..:-) Ještě plus, je tam zobrazena krásná příroda..Hudba taky není špatná.. Kdo rád romantiku, ať se podívá..:-)

plakát

Dědicové (2013) (seriál) 

Na tohle jsem se těšila, avšak zklamalo mě to. O čem to je? Je to o bohatých středoškolácích a jedné chudé rodině (což je jen matka s dcerou). Nic víc, nic míň. Prakticky se tam nic neděje. Jediným důvodem, proč se na to podívat je Kim Woo-bin. Ten mě bavil. Zezačátku mě štval s tou šikanou, ale jak se postupně měnil, tak se mi začal líbit. Sin-hye pořád brečí, což mi připadalo až neuvěřitelně trapné a Min-ho vypadá ve scénách otráveně, bylo vidět, že ho to hraní nebaví. Pokud je vám -náct, možná vás to bude bavit. Chcete-li něco rozumného, vtipného a ze školního prostředí, a hlavně - skvěle zahraného, podívejte se na Sungkyunkwan scandal.

plakát

Gugaui seo (2013) (seriál) 

No, tohle je opravdu bomba..Docela by mě zajímalo, jak tohle natočili. Ani jeden díl mě nenudil, první dva díly jsou jak krásné a hodně mystické, tak jsou i smutné. Ty další díly taky, jen té mystiky je tam méně, na scénu přichází Choi Kang Chi a Dam Yeo Wol, dvojice, která nenudí, a nenudí ani další postavy které tam účinkují. Obvykle v polovině seriálu Korejcům dochází dech, ale tady tomu tak není. Najde se tu dost charismatických herců, což jsem ještě v žádném seriálu neviděla. Skvělá hudba, která padne do děje, kamery, efekty, kostýmy a prostředí v němž natáčeli. Muselo to natáčení být sakra náročné, a ikdyž se to snaží zamaskovat, přesto je na nich ta únava vidět. Klobouk dolů jak hercům, tak členům štábu. A k tomu konci..no, je poněkud zvláštní, ale tady se mi ten konec líbil a nevadil mi. Takže doporučuju, všemi deseti..:-)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Dávám jednu hvězdičku, ale jen kvůli Jenn, ale i tak mě zklamala. Jako film se mi tohle vůbec nelíbilo. Komedie? Kdeže! Promiňte, ale znám mnohem lepší komedie, které jsou na úrovni. Jak tohle může mít tak vysoké hodnocení? Čekala jsem mnohem víc. Je to trapné, sprosté a celý ten jejich výlet je nesmyslný.. Jo, sem tam pár vtipných scén se najde, ale...slabé a slabé.

plakát

Toowikseu (2013) (seriál) 

Two weeks je velice napínavé dorama, kde prakticky jde hlavně o to, aby dva týdny zůstal Jang Tae San naživu. A taky udělá všechno proto, aby se jeho dcera uzdravila. A tak začíná slušná honička a boj o život. Malá Soo jin byla tak inteligentní a kouzelná, že už kvůli ní bych se na to podívala. Má to spoustu zápletek a rozuzlení, kdy divák přemýšlí, jak to asi je. Ačkoliv já akční seriály moc nemusím, tohle byla výjimka. Pět dát nemůžu, protože toto není dorama, po kterým by mi zůstal ten pěkný pocit, ale i tak se mi to líbilo. Romantiku tu ale moc nečekejte. A občas se tu najde pár nudných scén, ale jinak vcelku je to příběh, který vás vtáhne do děje :) Můžu jen doporučit :)

plakát

Bogoshipda (2012) (seriál) 

Nebyl díl kde by se nebrečelo. Copak je to normální, neustále brečet? Přiznám se, že mi s tím lezli na nervy.. Je to natahované, dlouhé, nudné, ubrečené. Řešit případ po 14 letech? S tímto příběhem mě Korejci moc nepřesvědčili. Navíc v prvních šesti dílech hrají herci v dětském věku (ti to zahrály výborně) ale nemohla jsem si zvyknout na přechod do dospělosti. Příběh je zezačátku ale celkem zajímavý, pak už je to jen nuda. Nicméně jedno plus to má - výborně se tu předvedl herec Yoo Seung Ho. Ty jeho pohledy neměly chybu. Charisma má parádní. To byla má oblíbená postava. A hlavní dvojice - Yoochun tu měl docela dětinskou roli a Eun-hye Yun se mi tu vůbec nelíbila. Průměrný seriál :) Nemůžu jinak dát než 3* :)

plakát

Deokingtuheocheu (2012) (seriál) 

No, musím říct, že jsem docela zklamaná. Některé scény byly opravdu přehnaně zlé. Dokoukala jsem to jen díky ústřední dvojici, která patří mezi mé oblíbené. Líbil se mi i vztah princezny a syna nejvyššího tajemníka. Jenže to co se tam událo, mě neuvěřitelně zklamalo, a už jsem měla dost. Dávám čtyři hvězdy pro jejich tvrdou práci a skvělé herecké výkony, do 6 epizody mě to bavilo, bylo to dle mého názoru živější. Následující epizody shrnu asi takto..za prvé: točí se to kolem Klubu M a Johna Mayera (což mě docela pak už lezlo na nervy), za druhé: té politiky je tam až moc, a za třetí: je to o vztahu mezi severem a jihem, který je tak komplikovaný. Hudba není špatná, ale znám od Korejců lepší..Je to dorama na které se už nepodívám. Líbilo se mi ale o něco víc než Korean Peninsula, která je s tímto seriálem v něčem podobná..

plakát

Inhyeonwanghooui namja (2012) (seriál) 

Velice dobře natočený seriál o cestování časem, prolínající minulost se současností.. Moc se mi líbil vztah těch dvou hlavních postav, velice to mezi nimi jiskřilo. Seriál je líbivý, dobře se na něj kouká, jen ten začátek byl trochu zmatkující, nevěděla jsem která bije..Přiznám se, že to co se odehrávalo v minulosti mě chvílema nudilo a ten konec mi přišel už natahovaný, ale to nemění nic na tom, abych dala nižší hodnocení...U mě je to něco mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami.. Ještě poznámka: S Rooftop Princem se to vůbec nedá srovnávat..Queen In hyuns man je stokrát lepší, takže směle do toho :-)

plakát

Jakalyi onda (2012) 

Tohle že je komedie? Hmm, ani náhodou. Já se nesmála. Dívala jsem se na to s kamenným výrazem.. .Jaejoong se tady jako herec moc nepředvedl, za to v Protect Boss byl dobrý. No prostě - role zpěváka mu sedí líp. Příběh je docela absurdní. Podívala jsem se na to ze zvědavosti a jsem dost zklamaná. 2 hvězdičky obvykle nedávám, ale tohle tedy ne.

plakát

Naui P.S. pateuneo (2012) 

Upřímně, tento film mi moc neseděl.. Na Koreu se mi to zdálo až moc otevřené a od nich je to nezvyk. Film jako takový není špatný, rozhodně je lepší než kdejaká praštěná americká komedie. Spousta věcí mi v tomto filmu ale vadilo, a neskousla jsem je. Nemám ráda, když se hned začne mluvit o sexu, aniž by se ti dva znali. Ale chápu, že dnešní doba je taková.. Celkově mi to přišlo takové povrchní, bez citu. Proto 3 :-)