Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Barva noci (1994) 

"Rose, když skočíš, já taky!" :-) :-) napínavý a sexy ;-)

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Postavy- geniální, konec- geniální. Pomalý rozjezd a ponor do postav vystřídá smíchuplná gradace absurdnosti ala "napsal sám život" přes temné pravdy ukrývající se na dně každého nedokonalého jednoho z nás. Podmanivé prostředí a hudba, kterou nevíte, jestli milovat nebo nesnášet- asi jako když máte všeho moc moc moc a jste zmlsaní podobně jako někteří z aktérů této minisérie. Hodnoty, na které není čas, jsou i dnes pořád stejné a ozývají se v životě tehdy, když je člověk nejmíň čeká. Někdo vyslyší a někdo dělá, že neslyší nic...a pokračuje v pokrytecké krasojízdě. Ňamkózní.

plakát

Ciao Manhattan (1972) 

when the spirits are alive... Za to tři hvězdy. A zářivé..

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Povinně ve škole. Bez debat.

plakát

Great Balls of Fire! (1989) 

Nikdy bych nevěřila, že se mi v něčem bude Dennis Quaid líbit, v podstatě ho nesnáším, protože se mi vždy zdá nudný a bez výrazu, o nějakém sexappellu ani nemluvě... tady byl naprosto úžasnej! "Great eyes on fire" ! ;-) Nafrněnej týpek, co miluje svý vlasy, já je během toho filmu milovala taky a používá piáno jako zbraň :-) Winona skvělá, ale on skvělejší.

plakát

Humr (2015) 

Skvělý nápady a skvělý černý humor :-) (škoda, že v 2.půli film ztrácí spád) Jinak neuvádět v zařazení, že je to i komedie mi příjde úplně zcestný(!)

plakát

Mr. Brooks (2007) 

Skvělý film, herci, nápady, provedení, obsazení...ale hvězda dolů za useknutej konec. Fakt mě naštvalo, že si někdo moh myslet, že je to dobrej nápad nezakončit. Konečně si jednou filmaři na sebe upletou bič v podobě dobře rozehranýho krimithrileru... a pak to prostě vzdají. A)divák se cítí méněcený, jelikoš jim nestál za vytvoření inteligentního konce B) nabízelo se několik možností, jak film uzavřít a neztratit tak na působivosti. Škoda. Fakt mě to bavilo.

plakát

Mroží muž (2014) 

Dávám dva, protože to bylo hrozný. Ale překvapivě celkem zábavně hrozný ;-)

plakát

Naboso (2014) 

Hrůza. Tohle zpracování vůbec nedává smysl. Kdo viděl německou verzi z 2005, musí doufám uznat, že poetika i vtip v ní obsaženy, se tady neobjevují ani vzdáleně. Dívám se na ten film (ano, ještě se dívám a už mám potřebu skočit z okna) a hrozivě se nudím, schovávám se pod stůl studem, že Evan R.W. tu roli vzala a že scénáristi si mohli myslet, že jejich verze bude vylepšením. Přitom původní film Tila Schweigera mám fakt ráda a mohu jen doporučit.