Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 094)

plakát

$9.99 (2008) 

Směs povídek z anonymní Sydneyské městské čtvrtě. "Víte, v mém oboru se často setkáme s různou manipulací, ale co tady předvádíte je kompletně nefér. Pokud se chcete zastřelit, tak to je tragédie, ale ... se mnou to nemá co dělat." Soukromé tragédie v plastelíně. "Vy jste anděl?" 'Ne, holub." Zmatení samotáři "Mluvíš, jako kdybys byl zloděj, ale exekutorství je respektovaná práce." A nezaměstnaní singles.... (Pokud máte z mého textu chaos, tak takto na mě působil film.)

plakát

Abrahámovy děti (2004) (seriál) 

Žádná jiná skupina lidí na světě nebyla simultánně obviněna z odcizení ve společnosti a z kosmopolitizmu, z individualizmu i věrnosti komunitě, z toho, že jsou vyvoleným národem, a z toho že jsou nižší rasou...

plakát

Absolvent (1967) 

Chvílemi jsem to chtěl vypnout, chvílemi jsem se bavil. A pak zase jsem to chtěl vypnout, a udělal jsem to. Třeba budu mít příště více trpělivosti a donutím se .... neb mě vlastně zajímá, jak to s chlapcem dopadne.

plakát

Adam a pes (2011) 

Pes v ráji není sám, má tam nejlepšího psího přítele, člověka. Prostá a krásně jednoduchá prostředí se semtam plní opuštěným zvířátkem .....

plakát

Afrika (2013) (seriál) 

Nezapomenutelné záběry Afriky vhodné pro tapety na obrazovku... a za doprovodu nezapomenutelného Attenborougha.

plakát

Afrika uprostřed Evropy (2010) (TV film) 

Na co se utáhne nosorožec, který papoušek má na konci jazyka štětečky, proč se slon krmí přímo do tlamy? Takové a mnohé další otázky bude mít zodpovězen pozorný divák.