Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Kurva toto bylo fantastické. Takovej chlapáckej film s koulema a srdcem a vůní testosteronu, benzínu a spálených pneumatik.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

NAPROSTO FANTASTICKÉ. Až do konce jsem naprosto chápal Walta a stál kompletně na jeho straně. Jsem v tom sám...?

plakát

Penny Dreadful - Série 1 (2014) (série) 

Skvělý casting, kvalitní výprava. Fenomenální Eva Green a uhrančivý Timothy Dalton. Jsem zvědavý, jak si povede druhá série, protože první nastavila sakra vysokou laťku.

plakát

Profesionál (1981) 

Bebe v nejlepší formě. Klasika mého dětství, nadčasový počin a jak jinak než 5 hvězd.

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Velmi kvalitní chlapáckej počin. Až na povinný kvoty na těch pár ženskejch kombat rolí je to téměř nedotčený židovskou neomarxistickou žumpou, která vládne současnýmu šoubysnysu. Natřískaná testosteronová akce, skvělej příběh, navíc jsou tam okamžiky, který mě dojaly skoro k slzám. A závěr, ten mě odpálil. Určitě vysoce doporučeníhodný.

plakát

Westworld - Labyrint (2016) (série) 

Tato série je umělecké dílo, koncert, s hráči kalibru Sira A. Hopkinse, jehož sledování je vrcholným umněleckým zážitkem s takovou hloubkou, o jaké se většině tvůrců tupého filmového a seriálového braku valícího v současnosti na diváky ani nesnilo.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Kult. Mnoho hlášek naprosto zlidovělo. Viděl jsem za ty roky více než desetkrát, a rád se budu dále vracet. Životní role Polívky, který tady hrál v podstatě sebe.