Reklama

Reklama

Westworld - Labyrint

(série)
  • USA The Maze
Trailer 5
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2016, 9 h 53 min (Minutáž: 54–86 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde si můžete splnit všechny své touhy – jakékoliv touhy.  Svět Westworld se odehrává v době Divokého západu ve Spojených státech. Vy jako člověk si ve Westworldu můžete splnit své touhy – projíždět se na širých pláních USA, přestřelky, zabíjení, sexuální touhy a nebo jen přihlížet. Jako člověk ve Westworldu máte výhodu – jakýkoli zásah od stroje s vámi nic neudělá – jste nesmrtelní. Bohužel roboti jsou po posledních updatech divocí a vymykají se kontrolám. Správci robotů se s tím snaží něco dělat. Zároveň sledujeme příběh cizince, který ve Westworldu rozehrál svojí zvrácenou hru plnou krve a násilí. (Varan)

(více)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (116)

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

..."Když nejvíc trpíte, jste k nerozeznání". ... Jsme opravdu schopni dělat to nejhorší, když nebude hrozit nebezpečí ani trest? V čem se poznám já? (Zatím dva díly) ... Jako všichni ve Westworldu, i my jsme primárně naprogramováni geneticky. A následně prostředím. Zpracování seriálu není stoprocentní, ale zabrnká na strunu vědomí - můžeme se změnit?, můžeme se osvobodit ze stereotypu? ... // 10 epizod: Nahlédnutím do spleti časových smyček světa uvnitř parku můžeme přemýšlet o věčném opakování života venku. Spoiler/citace: "Utrpení vede k prozření. Muka. že svět není takovým, jaký ho chceme mýt". Klíčem je vývoj. Evoluce dává smysl opakování. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále zůstávám na vážkách, jestli se Westworld více blížil komplexnímu, do detailu promyšlenému milníku s jako až filosofickým přesahem, nebo bezradnému sci-fi béčku, opírajícímu se o nalomené scénáristické berle (nepochopitelné konání těch dvou nekňubů, techniků Maeve; naprosto nedostatečné bezpečnostní - kamerové pokrytí; nijak nepovšimnuté, jaksi přehlédnuté vraždy - zmizení důležitých pracovníků) a metafyzičnem maskujícímu obsahovou rozklíženost a táhlé (pre)produkční potíže. Asi na každém šprochu pravdy trochu. Nicméně mne svou mysteriózní náturou (kladoucí nové a nové otázky - záhady, zároveň ovšem i poskytující odpovědi → nejspíš nejnadějnější nástupce Lostu) hodně bavil, že jsem mu kromě výše zmíněných nelogičností odpustil i samotnou vachrlatou premisu fungování celého zábavního parku (vždyť kolik by to všechno muselo stát, když se výtvory v rámci autentičnosti dějových linek likvidují ve velkém samy mezi sebou i bez zapojení hostů?), nad níž jsem rozjímal v nezáživnějších chvilkách. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi, ale naozaj velmi pomaly rozbeh a rozplietanie komplikovanej mozaiky, kde na zaver vsetko sadne ako rit na serbel...to je prva seria Westworld...a ano, skvela rezia, fantasticki herci (spociatku mi vrtalo v hlave, preco tam hra Hopkins, ale s pribudajucimi castami sa mi vyjasnilo, ze jeho postavu by bolo len tazke obsadit vhodnejsim hercom), uplne genialne intrumentalne aranzmany znamych skladieb, no a v neposlednom rade vynikajuci scenar, ktory ustrednu myslienku davkuje s velkym citom. Kvoli skutocne velmi vlaznemu uvodu to vsak zatial na plnych 5* nie je, zatial 4,5/5* ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda v zábavním parku vůbec není zábavná a snaha o pseudofilozofický rozměr spíše než potěší, otráví. Deset dílů je jako formát na tohle téma moc a tak je seriál vyplněn hluchou vatou a pseudomoudry, pod nimiž se naprosto ztrácí původní myšlenka, byla-li tam vůbec nějaká. Já po ní pátrat rozhodně nehodlám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada seriálu mě fakt dostala,každá postava si žije a umírá ve své dějové linii,pak najednou zjistím,že žije a umírá v několika dějových liniích v rámci parku a ještě dostává možnost zažít totéž v reálu v laboratořích společnosti.Pro umělou inteligenci,která si začíná uvědomovat sama sebe,je to pěkně depresivní zážitek.Celá první série byla docela zvláštní,chvíli to byla nenáročná zábava,chvíli drama s netušenou hloubkou,ale až na pár slabších momentů to byla parádní podívaná a ten závěr... ()

Galerie (128)

Zajímavosti (29)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)
  • V této epozodě se dozvíme, že jeden den strávený v parku přijde zájemce na 40 000 amerických dolarů. (HellFire)
  • El Lazo znamená ve španělštině „smyčka“ nebo „oprátka“. (HellFire)

Reklama

Reklama