Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Vynikající výkon Olszanske v hlavní roli by si sám o sobě zasloužil pět hvězd, je to ale pár významných bodů, které mi vadily. Za prvé Michalina je nesporně krásná dívka, Hepnarová byla poměrně pohledná dívka také, takže to sedí, co mi však vadilo je to že Olszanska tady působí dojmem patnáctileté dívenky, její útlá stavba a polodětský obličej prostě tak nějak nesedí na ženu vě věku 22 - 24 let. Za druhé, první hodina filmu je v podstatě soft porno točící se kolem sexuality Olgy, opravdu bych více ocenil hlubší sondu do okolností případu, větší rozpracování jejího vnitřního světa a taky postupné vystupňování k finále, které přišlo tak nějak najednou, bez varování, po 80minutách si to prostě Olinka najednou po střhu drandí po chodníku a válcuje lidi... Tohle se nepovedlo... Za třetí, ačkoli mi minimalistické pojetí filmu velmi vyhovovalo a ještě podtrhovalo tísnivé a depresivní stavy hlavní hrdinky a rovněž nechalo vyniknout Michalinino herectví/neherectví které skvěle aplikovala na postavu zádumčivé asociální Olgy, rád bych jako divák viděl a slyšel víc, víc dialogů, obzvlášť v jej blízké rodině, ta tady působí spíš jako takový neživý komparz nebo rovnou kulisy. Tak jako tak, i přes shora zmíněné nedostatky, díky výkony herečky v hlavní roli můžu film divákovi a fandovi kriminalistické historie rozhodně doporučit.

plakát

Kytice (2000) 

I po těch letech od doby kdy jsem Kytici viděl krátce po prvním uvedení do kin mě u dnešního sledování chvílemi mrazilo a to je dobré znamení.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Tenhle film je legenda, dnes jsem si ho po letech pustil znovu a opět jsem se dobře bavil. Tady se opravdu poved casting a to jak v hlavních tak i ve vedlejších rolích, a to včetně dětí.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Velmi slušná zábava, odsejpá to, akce je mraky, střih celkem v pohodě. Trapně nudných chvil bylo za celý film jen pár a dalo se to přežít. Překvapivé finále, konec otevřený, jsem zvědav co bude dál. Většina humorných hlášek je skutečně humorných. Jediná skutečně trapná postava kterou jsem nenáviděl a styděl se za ní je ten blbeček kterýho hraje Chris Pratt.

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Dost povedené, odsejpá to, gore dobrej, rekl bych ze slusnej casting (je se i na co divat if you know what I mean ;] ). Divácká spokojenost u mě.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Úvodní scéna bombastická! A zbytek taky jízda, obzvlášť ta gymnastka to byl mazec. Na čtyři hvězdy to u mě je.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Dal jsem to po letech znovu a je to lepší! Ten film zraje jak víno, i když na druhou stranu mě víc sraly ty rádoby drsný ženský stupidní řeči. No ale Kurt Russell je tady prostě naprosto famózní, takže ten ty slepičí řeči svym výkonem vyvažuje!

plakát

Návrat Růžového pantera (1975) 

Skvělý Peter Sellers a parádní Herbert Lom, i po letech a po x shlédnutích se hlavním Sellersovým skečům řežu jak poprvé. Čtyři a půl hvězdy.