Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Prumer, nenadchne ani neurazi. Mohylova je sexy AF.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Zajímavej počin. Výbornej Trojan. Vetchý mě trochu sral, protože ta jeho postava byl šíleně plochá a jednodimenzionální, prostě jen uřvanej cholerik. Rambo jsem do teď neznal a nijak závažně mě neuchvátila.  Myslím, že by tahle minisérie zasloužila pokračování. Téměř se monu ztotožnit s recenzí od verbala (viz recky k prvnímu dílu). .

plakát

Chudáčci (2023) 

Dychl z toho na me duch filnu jako Baron Prasil nebo Valerie a tyden divu. Neobvykly pocin a Emma Stone podala velmi presvedcivy vykon.

plakát

Invalida (2023) 

Sandra Lasoková <3

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Perfektní bojové choreografie jako vždy... Ale... Neprůstřelný saka, slepej týpek vymlátí a vystřílí (sic!) x bojovníků jako nic, 50 kilová holka ruší v hand to hand combatu nabušený 100 kilový chlapy jak pírko, John je 20 krát sraženej autem a vstává jak rybička, spadne z 500 metroýho schodiště a pořád vstává atd.. Tohle už je opravdu moc, už stačilo. První a druhej JW byl revoluce, naprostá pecka. Tady už se ale vaří z vody a ždímou se šekely, co to ještě dá. Jsem velmi rád, že jsem na to nešel za nakřesťanské peníze do kina.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Fantastické a s přesahem mimo pouhou UFO lekačku. Konec jsem ale nepochopil, nějak mi tam neseděl a trochu zkazil závěrečný dojem, Proto "jen"4 hvězdy.

plakát

Sestra II (2023) 

O hodně slabší než první díl. Až na pár lekaček prázdné, nenápadité, oproti jedniččce naředěné.

plakát

Zabiják (2023) 

Sterilní nuda. Pořád jsem čekla, kdy se to pořádně rozjede a najednou byl konec filmu. A ten závěr? Co to sakra mělo bejt? Raději patnáctý díl Johna Wicka, než tohle.

plakát

Bullet Train (2022) 

Trikově super, občas vtipný, ale jinak průměr. Nic k čemu bych se chtěl vracet.