Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (245)

kajas 

všechny recenze uživatele

Jestli máte hororový žánr nakoukaný, pravděpodobně vás ve filmu nic nepřekvapí. Já jsem osobně velký strašpytel a leknu se se opravdu všeho, takže jsem si každou chvíli zakrývala oči, pravda ale je, že kvalit první Sestry snímek určitě nedosahuje. Většina děje se odehrává v dívčím internátu (který je hodně zvláštní, protože je v něm asi jenom deset chovanek, jedna učitelka, ředitelka a zahradník/údržbář) a strašení zkrátka nemá takovou atmosféru jako ve starém klášteře. Závěrečné vypořádání s démonem na mě působilo velmi uspěchaně a odbytě. Na druhou stranu mě bavily kladné postavy bojující se zlem, kterým jsem fandila a sympatizovala s nimi (to se mi u hororů často nestává). Takže jestli máte rádi Conjuring universum, určitě se podívejte. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď opäť za tri, tu sa oproti pokračovaniu viac šľaplo na plyn. Režisér Chaves, ktorý pri THE CONJURING 3 trošku tápal, pomaličky zisťuje o čo m horor je. Rozhodne to nieje dokonalé, ale je to určite mrazivejšie ( hlavne pre ortodoxných veriacich ), ako minule. Záverečné posledné sekundy ( dúfam, že sa naplnia ) ma napínajú k ďalšiemu ´´dobrodružstvu´´ z tejto série. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„DÉMON PŘEŽIL…“   Tak nemůžu říct, že by se jako nic nedělo, ale… vlastně se nic neděje. Jeden by mohl říct, že jde o precizně vystavovanej příběh, ale já po 50ti minutách říkám, že je to kurva NUDA! Pak to ještě začne bejt blbý jak troky a vůbec mě to nebaví! Nejzajímavější na tom jsou ty závěrečný titulky… (ne vole, kvůli vysvobození ne…) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Taissa Farmiga je setrou herečky Very Farmigi, známou např. ze série „ V zajetí démonů“. 2.) K dnešnímu dni je film cca 230 mil. USD v plusu. 3.) Thx za titule „Martin Petřík“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Že je to pořád baví točit tyhle braky. Co z toho, že se pár lekaček i povedlo (i když z velké části spíše kvůli dunivému audiu), když celý zbytek je zas a znova jen obrovská snůška keců, nesmyslů, všemožných hororových klišé a šíleně hloupého a neoriginálního děje. Když se tohle natočí párkrát, člověka to ještě baví, ale když už kouká na padesátý kousek téhle duchařiny bez sebemenší snahy o jakoukoli inovaci, už jej to pak začíná pěkně srát. Nuda jako vrata a to, že tady Valak byl možná všehovšudy třikrát, je jednoduše výsměch. Chaves je v tomhle prostě marný, třetí kousek a třetí úplně stejně naivní, nezáživná a generická wannabe duchařina. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

O málo lepšie než prvá The Nun, ale to prakticky nie je žiadna veľká pochvala. Remeselne síce na úrovni natočený film, kde som si želal, aby takto vyzeral každý horor smerujúci do kín, ale vo všetkých ostatných ohľadoch to je len smutný pohľad na to kam to po rokoch dopracovali filmy z Conjuring universa. Opäť tu je síce všetko na svojom mieste - nejaký ten ústredný bubák, ambientná hudba, ľakačky - akurát ono to v podaní iných režisérov než Wana vôbec nefunguje. Spálila sa na tom Llorona, Annabelle a druhý krát aj Nun. Spotrebná hororová vec do kina, ktorá pritiahne pár divákov, ktorým stačí to najobyčajnejšie bububu, ale na ktorú si po skončení záverečných titulkov nikto viac nespomenie. Keď si predstavím to nadšenie z Conjuringu pred desiatimi rokmi, tak toto je len smutný pohľad kam sme to so sériou, resp. jej spin-offmi dopracovali. CELKOVO: 5/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)
  • Ve filmu můžeme vidět obraz, na kterém je vyobrazen Valak. Stejný obraz již byl ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (Kejf.)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama