Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

FIlm má hodně vtipných momentů a odsejpá v řízném tempu, ale jelikož se mi bytostně hnusí ten chcípáckej beta soy boy v hlavní roli tak na víc než průměr u mě nedosáhne.

plakát

1917 (2019) 

Čtyři hvězdy především za mistrovskou práci s kamerou, která vás naprosto vtáhne do děje a evokuje pocit, že jste celou dobu přímo na místě společně s hrdiny filmu, za skvělé kulisy, výpravu a obecně vizuál, a taky za dobrou hudbu vkusně podkreslující to, co se děje na plátně.

plakát

Anihilace (2018) 

Námět s neskutečně dobrym potenciálem byl neuvěřitelně dojebán debilním scénářem a otřesnym castingem. Hlavní "hrdinky" ve složení přestárlá zakyslá pizda, prkenná židovka, jedna tlustá barevná lesba a jedna barevná suicide girl, všechny samozřejmě s doktorátem a fyzickou a duševní výbavou, s kterou by nepřežily ani víkend na škole v přírodě, natož vojenskou misi v neznámym nebezpečnym prostředí, to je vskutku progresivní kulturně marxistická squadra jak má být, třídní rasové a gender kvóty byly naplněny, a o to tu hlavně a především běží. První hodina filmu naprostá nuda, celou dobu jsem si přál ať už ta banda otravnejch nekompetentních hysterek zdechne. Když už konečně postupně zdechly, až na slizkou a prkennou Portman, tak se na malou chvíli objevily grafický orgie a dokonce i zárodek něčeho zajímavýho na čem by se dalo stavět. Naneštěstí to by konec filmu.

plakát

Aquaman (2018) 

Vizuálně neuvěřitelně promakaná filmová lahůdka, na kterou však druhý den poté úplně zapomenete. Tzn. zbytek nijak nevybočuje z průměru, který do světa chrlí Jewwoodská stoka.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Velmi slušná zábava, odsejpá to, akce je mraky, střih celkem v pohodě. Trapně nudných chvil bylo za celý film jen pár a dalo se to přežít. Překvapivé finále, konec otevřený, jsem zvědav co bude dál. Většina humorných hlášek je skutečně humorných. Jediná skutečně trapná postava kterou jsem nenáviděl a styděl se za ní je ten blbeček kterýho hraje Chris Pratt.

plakát

Darc (2018) 

Průměr. Na nářezy typu John Wick to ani náhodou nemá, nulovej příběh, hlavní hrdina je topornej a ničim mě nezaujal, zbytek postav taky průměr. Bojový scény poměrně dobrý až na to že střih občas znemožňuje pořádně sledovat co se vlastně děje. Nevim co je to dnes za zvyk střihat bojovky tak, že půlka záběrů pohybů je utnutá dřív než se ten pohyb ukončí.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Neskutečná sračka, neni to vtipný ani napínavý. MIx nejhorších rádoby cool and funny hollywoodskejch splašků. Předstírá že si ze sebe dělá sranda ale přitom do diváků hustí pod i nadprahově typickou multikulti SJW propagandu. Jedinej drsnej Josh Brolin je opravdu dobrej, ostatně jako vždycky, ale stejně jsem na něj nasranej že hraje v takový sračce. Ta jedna hvězda je za něj. Dobrej komentář - Zeck.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Druhej nálev z toho samýho čaje. Streja Superman opět všechny vyřídí a vše dobře dopadne, jen ten příběh, postavy a akce už nejsou zdaleka tak dobrý jako v jedničce...

plakát

Future World (2018) 

Nezáživná sračka s nesympatickým hlavním arabonegroidním hrdinou (jehož matka je Číňanka, makes sense!) s charismatem hadru na nádobí. Navíc Mill(fk)a Jovovich tady působí trapně a nepřesvědčivě. Nuda nuda nuda. Jediný co mě drželo při sledování byla šťavnatá a nádherná S(Š)uki Vodnídům v roli androidky. Na začátku nám jí ukázali jak jí panbů stvořil, ale jen zezadu, a já celej film jak to nadržený zvíře čekal na podobnej frontal. No a když si to na konci začala rozdávat s dalším šťavnatym, tentokrát židovskym, vydáním ženského pohlaví, moje touhy měly být naplněny.... Bohužel nakonec nebyly, střih a ouha najednou jsme u postkoitální konverzační romance. No, už na začátku jsem říkal že ten film je sračka...

plakát

Halloween (2018) odpad!

Nudná sračka u který jsem usínal a v duchu si blahopřál, že jsem měl lístek grátis. Jestli jsem nazval Zombieho verze kusem hovna ve srovnání s původním Halloweenem tak tady se jedná tuplovaný hovno a Zombieho 2007 verze u mě povyšuje na kvalitní dílo. Stupidní scénář, hloupý postavy, navíc extrémně nesympatický - u všech jsem si přál jejich brzkou krutou smrt - nemastnej neslanej zabiják MM (kurňa kde je to dvoumetrový ramenatý vlasatý hovado ze Zombieho verze ze kterýho šel skutečnej strach?) kterej vypadá jak zbloudilej instalatér, nuda, nuda, nuda. Jamie se snaží hrát ale působí směšně, zbytek ansámblu jsou buď hysterická hovádka nebo dementi jednající nejspíš pod vlivem sedativ. Chybí nahota, vraždy jsou unylý. Na konci jsem byl rád že to skončilo a nasranej šel domů. Jo a ještě k příšernýmu castingu postav: Koho napadlo obsadit do role psychiatra chlápka s vzezřením, jménem a přízvukem ilegálního imigranta z Blízkýho východu? To že jsem v metru nastoupil špatnym směrem a jel na Háje místo na Kačák přičítám taky tomuhle veledílu, který si tim definitivně podepsalo ortel "odpad".