Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake "Darc" Walters (Tony Schiena) je předčasně propuštěn z věznice na svobodu. Zařídil mu to jeho kámoš a zároveň polda od interpolu. Na oplátku ale za to chce, aby mu "Darc" pomohl zachránit dceru ze spárů Yakuzy. Jenže dostat se k Yakuze tak blízko chce pořádnou dávku odvahy. "Darc" má z mládí nevyřízené účty s hlavou Kogakai, a tak nabídku přijme. (Rodriguez)

(více)

Recenze (38)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nikterak promyšlený film s chytrou zápletkou, tady se jede v zažitém duchu pořádných rubaček, u kterých nesmíte tak přemýšlet. Ale na druhou stranu se musí uznat, že film po celou dobu bavil a dokázal si mě tak udržet u obrazovky. Na Darca jsem narazil náhodou, žádné ze známých jmen se na něm nepodílelo, ale i tak nabídlo slušnou podívanou. Po stránce příběhové nic inovativního, hlavní hrdina se mstí za smrt své matky a přitom se snaží zachránit jednu mladou dívku, takže takové dvě mouchy jednou ranou. Líbilo se mi béčkové zpracování, ty levné triky ani neomrzí, jednou za čas je v pořádku zhlédnout trochu levnější film. Abych tomu nějak nekřivdil, tak bitky a přestřelky natočili filmaři celkem ucházejícím způsobem, ano, bylo to chvilkami přestřelené, ale co dnes není, že ? Hlavní hrdina, tedy spíše ten herec, si mě získal velkým charismatem, dá s k němu postupně vybudovat nějaký vztah, jednoduše žádný vyumělkovaný charakter. Kdo chce vypnout během pátečního odpoledne, tak mohu jednoznačně doporučit. Za mě dávám 65 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadná Revenge rubačka ve stylu Punishera! Mladý chlapec příjde o matku před svým zrakem, která je prostitutkou a odkrouhne ji místní gang Yakuzy. Jakmile vyroste rozhodne se pomstít a půjde přes mrtvoly. Příběhově sice nic originálního, ale po formální stránce film splňuje všechny kritéria. Na béčko je film kvalitně technicky spracovaný, herecky slušný ( Hlavní představitel má charisma) a skvělá je akce jak souboje tak přestřelky a není nouze ani o utržené končetiny či hlavy. Je to Tvrdé Rko, tedy je zde hodně sexu a nahých žen, spousta násilí a taky se zde ve velkém berou drogy, takže kdo podobné filmy může rozhodně se bude bavit. Za mě slušný . 75% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Darc je drsňák, který se s ničím a s nikým nesere. A nějaká yakuza ho rozhodně nemůže rozházet. Napínavý thriller o muži, kterého předčasně propustí na popud jeho kamaráda od interpolu. Ten ho požádá o pomoc, aby mu našel jeho dceru... Průměrná akční zábava, která už dneska nikoho do kolen neposadí. 45% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(Jak si tak teď čtu ostaní komenty, nejsem vůbec originální. No ale co jinýho se taky dá o tomhle filmu napsat, než že je to...) Přímočará, příjemně debilizovaná rubačka se zápletkou na úrovni VHSkových videobéček, ovšem s moderní fazónou. Její příběh vypráví o tom, kterak jeden hodně nasranej chlápek zruší úspěšnej americkej byznys jednomu klanu jakuzy, specializujícímu se na bílý maso (rozuměj na kurvy). Maníci od jakuzy jsou tu vyobrazeni jako zkarikovaní pitomci, a to především nejužší vedení zdegenerované rodiny (cholerická bantamová trubka Šigeru, jeho sexuálně sadistický otec a šišlající ušatý ojabun dědeček připomínající zlého mistra Youdu). Údělem všech zdejších jakuzů je pak nechat se přečůrávat a dostávat na držku od jednoho velkýho bílýho zkurvysyna, kterej je fakt hustej ranař a nedělá mu problém někoho vodkráglovat, ale krágluje jenom ty špatný a je obzvlášť přecitlivělej na ubližování ženskejm, hlavně kurvám, protože jeho matka byla ubližovaná kurva. Proto ho taky pragmaticky nazývám zkurvysynem, i když mi byl hodně sympatickej, ježto to není žádnej užvaněnej, exhibicionistickej a namachrovanej homouš, nýbrž introvertní a charakterní heterák. Není snad žádnej velkej spoiler když prozradím, že po skončení filmu bude ve Státech o jeden klan jakuzy míň a leckterá kurva z donucení se bude moci začít věnovat nějakýmu slušnějšímu povolání. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi film o gaidzinovi a yakuzakoch v osemdesiatkovom tupom style, takze sa dockame rôznorodej akcie s mnoztvom krvi a brutality. Nechybaju ani nahotinky. Nepôsobi to ani podfinancovane alebo amatersky. Napriek tomu ma tam nezaujala ziadna scena a ani samotny pribeh. Asi za to môze nevyrazne herecke obsadenie. Je to taky divny mismas, ale je to zabavnejsie ako nedavny sterilny a nudny The Outsider. 5/10. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama