Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Můj soused zabiják 2 (2004) 

Narozdíl od mnoha komentujících tady jsem se u tohoto dílu bavil přinejmenším stejně jako u jedničky.

plakát

Pod kůží (2008) 

Teda až na toho hubenýho brejlatýho soy boye, který mu jsem přál zdechnout strašlivou smrtí od samýho začátku filmu, je tohle opravdu dobrej biják. Kvalitní horor dokazující že k vytvoření té správné atmosféry není třeba astronomicky vysokých rozpočtů ani miliardová výprava.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Přerychlá roztěkaná a povrchní nálož překotný akce bez špetky skutečnýho napětí, ale s perfektní trikovou částí. Vtipy moc nefungují a o skutečný testosteronový bombě ve stylu kultovní jedničky si tady můžeme jen nechat zdát. Přesto jsem se u toho nenudil a konec je nejspíš příslibem sequelu nabitýho high-tech akcí. No uvidíme...

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Bože ten přerostlej řezník, to byl vrchol celýho filmu. Sice trochu vykrádačka ze SIlent Hill, ale to vůbec neva.

plakát

Aquaman (2018) 

Vizuálně neuvěřitelně promakaná filmová lahůdka, na kterou však druhý den poté úplně zapomenete. Tzn. zbytek nijak nevybočuje z průměru, který do světa chrlí Jewwoodská stoka.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Hodně slušný... Kvalitní výkon Mekavoje a tý kundičky s krásnejma velkejma.... vočima. Těm dvěma dalším otravnejm blbkám a psycho bábě jsem přál smrt hned vod začátku, takže mě filma ke konci celkem uspokojil.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Skvělé od začátku do konce.

plakát

District 9 (2009) 

Stokrát lepší než většina součaných sci-fi sraček. Uže jsem viděl nekolikrát a neomrzelo se.

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

No, a třetí počin to neni špatný, ale na víc než průměr tohle nedosáhne, několik scén mě opravdu od srdce rozesmálo, ale měl jsem pocit že to prostě je už přeci jen několikrát nastavovaná kaše. Moje oblíbená O. Kurylenko potěšila.