Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Sestra II (2023) 

O hodně slabší než první díl. Až na pár lekaček prázdné, nenápadité, oproti jedniččce naředěné.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Fantastické a s přesahem mimo pouhou UFO lekačku. Konec jsem ale nepochopil, nějak mi tam neseděl a trochu zkazil závěrečný dojem, Proto "jen"4 hvězdy.

plakát

Invalida (2023) 

Sandra Lasoková <3

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Zajímavej počin. Výbornej Trojan. Vetchý mě trochu sral, protože ta jeho postava byl šíleně plochá a jednodimenzionální, prostě jen uřvanej cholerik. Rambo jsem do teď neznal a nijak závažně mě neuchvátila.  Myslím, že by tahle minisérie zasloužila pokračování. Téměř se monu ztotožnit s recenzí od verbala (viz recky k prvnímu dílu). .

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

První dvě série slabý. Na začátku dílu už vim kdo je vrah, a čekám zbytek epizody na to, až na to přijdou i ti poliši. Zbytečně moc vulgarity a neustálé řvaní v rámci týmu (interně), to mi chce někdo říct, že takhle hulvátsky a sprostě se skutečně chovali/chovají policosté k sobě v týmech? To mi opravdu vadilo. Tři hvězdy s odřenejma prsama. Třetí série mnohem lepší, bavila mě. Vyzrálejší herecké výkony, méně řvaní a vulgarity, proporacovanější scénáře a případy, celkově sympatičtější postavy (až na tu píču ředitelku, ta byla na zastřelení). Zasloužený čtyři hvězdy. Celkový verdikt je max 3.5 hvězdy, a jelikož tady půlku dát nemůžu, tak dám tři. Ty první dvě série si prostě čtyři nezasloužej.  PS: Skvělej Ondřej Vetchý, kterému více než zdatně sekundují i další hlavní postavy.

plakát

Kuciak: Vražda novináře (2022) 

Masakr. A toto je jen špička ledovce. PS: Kdo si myslí, že takovéto prorůstání korupce a mafie do státních struktur se týká jen Slovenska, a že v Česku jsem na tom lépe, je opravdu velmi naivní.

plakát

Noční plameny (2019) 

Takhle skvěle zahranou psycho holku jsem neviděl od dob Gone Girl. I am in love, Melinda.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Perfektní bojové choreografie jako vždy... Ale... Neprůstřelný saka, slepej týpek vymlátí a vystřílí (sic!) x bojovníků jako nic, 50 kilová holka ruší v hand to hand combatu nabušený 100 kilový chlapy jak pírko, John je 20 krát sraženej autem a vstává jak rybička, spadne z 500 metroýho schodiště a pořád vstává atd.. Tohle už je opravdu moc, už stačilo. První a druhej JW byl revoluce, naprostá pecka. Tady už se ale vaří z vody a ždímou se šekely, co to ještě dá. Jsem velmi rád, že jsem na to nešel za nakřesťanské peníze do kina.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

NAPROSTO FANTASTICKÉ. Až do konce jsem naprosto chápal Walta a stál kompletně na jeho straně. Jsem v tom sám...?

plakát

Denní směna (2022) 

Extrémně woke, BLM, blackwashed. Bílý jsou buď blbci, troubové nebo zmrdi... Jediný cool lidi a jednoznačně pozitivní hrdinové jsou negři. Z tohodle pohledu hnus na poblití. Dvě hvězdy za skvělý akční scény vč. prvotřídních bojovejch choreografií. Rozhodně se nic nestane když tohle vynecháte, ba naopak.