Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (313)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá jízda od začátku do konce. Bohatej děj, dost velkej důraz na vrstevnaté charaktery, oku lahodící vizuál s pestrým výběrem exteriérů a interiérů, tvrdá kaskadeřina, nespočet výborných hlášek a dialogů, a nepolevující tempo. Každá scéna působí fakt unikátně, živě a především zábavně. Potěšilo cameo Adkinse a jeho naprosto šílený salta a kopy z otoček s jeho novým esé přízvukem. Day Shift je ultimátní filmovou zábavou, je to pestré na nápady a vášnivé po všech stránkách. Žádná hluchá místa. Kvůli tomuhle koukám na filmy. Soundtrack je nadupanej. Nemám slov, dlouho jsem se tak královsky nebavil u filmu s tím jak volně a zábavně působil. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[72%] Musím říci, že jsem příjemně překvapen s čím tentokrát netflix přišel. Neříkám, že je tohle nějaká bomba, ale zde se povedla jak akce tak i přiměřený humor. Trochu bych to přirovnal k filmům jako je Blade a i mi to trochu připomnělo zombíky, i když se zde jednalo o upíry. ;) Technicky to bylo dobře natočené, krásná kamera a akční sekvence potěší. Především ta někde uprostřed filmu, kde se nám tu nečekaně zjeví Scott Adkins, který zmasakruje pár ošklivých upírů a i si do jednoho dokonce kopne a pak se zdekuje a je fuč. ;) Každopádně jsem si i párkrát zasmál. Humor mi zde tentokrát sedl, takže žádné trapné výlevy zde naštěstí nebyly. No a celé to tahá skvělý Jamie Foxx, který se zde do role lovce upírů hodil. Závěr už mě bavil trochu méně, o nějakém napětí, ději apod se tu zavadit nedá, ale i tak mě to bavilo a při správné náladě si to někdy možná ještě pustím. Na to 1 vidění to asi stačí, ale čekal jsem nudnou blbost a dostal jsem toto – takže za mě velká spokojenost. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Snoop Doggova postava to nanešťastie nevytiahne z bahna premrhaného potenciálu. Nečakala som veľa, chcela som sa iba zasmiať a trochu si po dlhom čase vychutnať upírsku tematiku. Ale scenár po nádejnom úvode skĺzol do retardovaného finále, v ktorom zo seba hlavný záporák urobil idiota. Nie je to prvý ani posledný takto dokaličený film (a zvlášť tie o superhrdinoch by mohli rozprávať), ale vždy je smutné, keď niekto najprv vytvorí akože super uber neporaziteľného zlosyna (či zlodcéru), a potom ho tesne pred osudovým súbojom lobotomizuje. Škoda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

S prižmúrením jedného oka aj 4*, pretože prítomnosť tých zlých bielych postáv a všetkých dobrých černoškov irituje asi všetkých (aký kontrast s realitou) je to však vynahradené pomerne svižným tempom od úplného začiatku. Aj keď sa v druhej polovici filmu trochu stráca zmysluplnosť krokov postáv je to však dostatočne vykompenzované akciou a super hudbou, teda do filmu kde prím hrajú afroameričania. Letná príjemná jednohubka, ktorá v divákovi síce nezanechá dobrý dojem na dlhší čas ale na jeden letný večer vystačí aby človek po skončení zase nepreklínal že načo si ten Netflix zase pustil. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnané béčko, kde dost slabý scénář zachraňuje svižná akce, s několika skvělými nápady. Foxx si to docela užívá, ale to je tak všechno, postava čističe bazénů je generická až běda. I ten Dave Franco má zajímavější charakterový vývoj (přestane se počůrávat). Takový ten neslaný nemastný Netflix Jedna z mála věcí co se mi tam líbily, byly ty havajské košile. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Keď Bud (Foxx) a Big John (Snoop Dog) vstúpia do únie môžeme vidieť fľašu s nápisom „BSB“. Je to Brown Sugar Bourbon, značka alkoholu ktorú vlastní herec Jamie Foxx. (maramashi)
  • Všechna vozidla lovců a „klaďasů“ mají poznávací značky odkazující na biblické verše. (mikki089)
  • Posledná veta filmu je: "To je to, čo milujem na LA: všetci prekliati upíri." Je to odkaz na poslednú vetu vo filme Stracení chlapci (1987): "Jednu vec o živote v Santa Carle, ktorú som nikdy nezvládol: všetci prekliati upíri." (maramashi)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama