Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Ukradené Vánoce

Ukradené Vánoce (1993)

It was a long time ago, longer now than it seems....srdcová záležitost. Skvělý příběh, chytlavé písničky, krásně ztvárněné potvory, trochu natvrdlý kostlivec a hadrová panenka, co víc si přát. Povinnost pustit si tento kouzelný příběh každý halloween, vánoce a pro jistotu ještě párkrát mimo svátky.

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Opravdu kouzelná pohádka, při níž ty dvě hodiny utečou jak nic. Všechny postavy jsou něčím zvláštní a propracované do posledního detailu, ať už je to Yubaba, pavouk kotelník, nebo Haku. Miyazaki opět nezklamal, přála bych si mít jeho fantazii a přiznejme si, kdo by nechtěl mít doma pár skákacích hlav a sazí?

Lásky čas

Lásky čas (2013)

Trailer tohoto filmu mě natolik oslovil, že jsem se po dlouhé době rozhodla zavítat do kina neboť čekání na vydání DVD bych nepřežila. Ačkoli je trailer trochu klamavý a děj je ve výsledku trochu jiný, zklamaná jsem nebyla, naopak. Film je plný milého humoru, romantiky je tak akorát a Tim a Mary jsou kouzelní, nemluvě o skvělém tatínkovi, který je pomyslnou třešničkou na dortu. Z kina jsem odcházela ve zvláštním rozpoložení (v dobrém slova smyslu), které mi zůstalo ještě dlouho, aneb po několika letech konečně film dle mého gusta.