Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (364)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Film je zvláštní. Většinu filmu jsem byl v rozpacích. Závěr byl pěkný, ale na víc než tři hvězdy to není.

plakát

Americký sniper (2014) 

Průměrný film a na to, že ho natočil můj oblíbený režisér, docela zklamání. Řemeslně dobře natočeno, jinak nic světoborného, nic překvapivého, celkem zbytečný film.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Sotva průměrný film, podle mě dost přeceněný. Tahle "montáž a la Pulp Fiction" se prostě nějak nepovedla. Chybí tomu vtip a nadhled. A hlavně je to rozvleklé, proč to má proboha dvě a půl hodiny???

plakát

Anděl na horách (1955) 

Podstatně lepší než první díl, dal bych tomu tak 3.5 hvězdy, kdyby to šlo. Vlastně je to celkem průměrný film, ale díky Marvanovi se mi to docela líbí. Byl to pan herec, stejně jako Josef Kemr. Taky Milena Dvorská se mi hodně líbila, to byla krasavice k pohledání!

plakát

Anglický pacient (1996) 

Tenhle film má možná pěknou kameru. Ale jinak? Průměrný scénář. Kdyby byl o hodinu kratší, tak za tři hvězdy, ale tohle je příšerně rozvleklé, takž víc než dvě hvězdy si to prostě nezaslouží. Film mě bavil tak hodinu, pak už je to převážně rozvleklá nuda.

plakát

Annie Hallová (1977) 

Viděno znovu po letech, celkem nuda a zklamání. A Diane Keaton neumí hrát...

plakát

Apokalypsa (1979) 

Hrozná kravina, navíc velmi rozvlekle natočená. Nudil jsem se celý film. Tohle fakt ne.

plakát

Argo (2012) 

Béčková slátanina. Rok 2012 se americké kinematografii fakt nepovedl, když tohle dostalo 3 Oskary. Horší oskarový film jsem ještě neviděl. Především scénář je ubohý. Možná kdyby to natočili jako dvacetiminutovou povídku, tak by to šlo, ale plácat se v tom dvě hodiny, to je fakt síla. Režie sotva průměrná, Affleck jako herec špatný. Působí to na mě, že to snad bylo natočeno na politickou objednávku.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Solidně pojatý a příjemně ubíhající film totálně zazdil pitomý závěr. Poslouchat mnoho minut Kennedyho "posmrtného" projevu bylo k uzoufání nudné a trapné. Nehledě na to, že tak hloupá glorifikace jakéhokoliv politika je směšná a hloupá. A to není nic proti Bobbymu Kennedymu. Ten závěr byl prostě velký špatný.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Pro mě osobně veliké zklamání. Hrozně jsem se na ten film těšil, ale dočkal jsem se zoufale nudné rozvleklé slátaniny. U některých novějších amerických filmů evidentně platí, že čím hloupější a prázdnější děj, tím je celý film delší. Děkuji Bohu, že jsem na to nešel do kina, to bych tři hodiny asi nevydržel. Celý film jsem čekal, že se jednotlivé příběhy a scény nějakým způsobem propojí, slijí a vysvětlí, ale nebylo tomu tak. Ačkoliv se film tváří záhadně a promyšleně, chybí mu ve skutečnosti jakákoliv zajímavá myšlenka. Navíc Wachovští docela trapně vykradli svůj vlastní Matrix - scény z budoucnosti (létající stroje, dopravníky s mrtvolami jídlonošek) jsme už prostě všichni kdysi dávno v téměř stejné podobě viděli. Nezachránil to u mě ani jindy skvělý Tom Hanks, který neměl možnost rozvinout tu svůj herecký um. Jediné, na co se mi hezky koukalo, byla Halle Berry.