Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (525)

plakát

Gangy z Birminghamu - Epizoda 3 (2013) (epizoda) 

Ta chvíle, kdy se pořezaný Arthur vplíží na párty se "zachráněnými" taškami peněz a člověk tam vidí chlapíka, co se plazil s taškami granátů pod ostnatými dráty po polích u Sommy. V tuhle chvíli mě ten seriál opravdu zaháčkoval.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Nejsem rasista, ale...  Vážně jediný velký problém mám s tím, že se to má odehrávat v 18. století Anglii a že to zkrátka vypadá neuvěřitelně nepatřičně. Zvláště když někteří komparzisté se ani nenamáhali na svou scénu shodit dredy (nebo naopak byli jimi vylepšeni). Jinak je to svižné, zábavné, i přes to, že žánru romantiky příliš neholduji (romantika je totiž knedlík k obědu a pivo k večeři, když si ho nemusím odzátkovávat sám) mě celý seriál bavil. Průpovídky a komentáře jsem měl (a podle ženy fakt hodně!), tak řekněme 3,5*.

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Podivný kus americké historie. Líbí se mi nedávná móda, která ukazuje i zákulisí nebo druhou stranu velkých událostí (hodně jsem myslel na Narcos). Hlavní dvojice je obsazena tak kvalitně, jak jen to jde. I přes Costnera a Harelsona může dívání na zdánlivě nekonečnou roadmovie dvou policejních gerontů leckoho unavit :) Já se půlku filmu těšil, jak si přečtu, nakolik to bylo doopravdy (a pravda je nakonec tady v tom případě to nejvíc šokující, co ve filmu vidíte).

plakát

47 róninů (2013) 

Spoiler alert: stejně mě ty japonský happy-endy, kdy se všichni můžou zabít, dost překvapujou :D

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Nedávno jsem viděl The Old Guard, taktéž z netflixové dílny, a byl tu velký pocit deja vu. Nový člen, tajná banda co operuje mimo vše, navíc velmi dobrá v zabíjení. O charakterech se dozvíme sotva špetku (čím je One přesvědčil, aby se vzdali všeho a všech?), a jedeme na parádní misi plnou efektů a hlášek, který ani nezapírají, že jsou z jiných filmů (jako vždycky potěší, když se znalosti popkultury trochu opráší). Reynoldsovi by někdo měl říct, že nemusí furt hrát jen Deadpoola. Skončí jako Depp a jeho všudypřítomné variace Jacka Sparrowa. Klasický mekáč k večeři, když je všechno ostatní už zavřené. Naznačení toho, že bude další díl, mi navozují pocit, že budu rád, když si mezitím dám třeba rok pauzu. On ten fastfood se nemá přehánět.

plakát

Old Guard: Nesmrtelní (2020) 

Klasický béčko, který kombinuje filmy, který už jste viděli a možná vás i bavily. Teď si je můžete prohlédnout znova s jinou hlavní hrdinkou, která je sice super a sexy, ale to je tak asi všechno, co nám o ní film řekne. V závěru filmu se dozvíte, že se jedná o první díl vznikající série a nevíte vůbec nic, stejně jako hrdinové, které opouštíte. Sám si kladu otázku, jestli mě vlastně zajímají, protože už teď je jasné, že dvojka nepřinese nic zajímavého.

plakát

Godless (2017) (seriál) 

Seriál jsme vybrali po Dámském gambitu, a buďto se ženě začaly líbit westerny, dílo Scotta Franka nebo kvalitní tvorba. V každém případě jsme si to dost užili. Mám chuť si zahrát Call of Juarez :)