Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (252)

plakát

Krtek a maminka (1997) 

Nepohoršilo mě to ani nevyděsilo, jen mi to přišlo naprosto zbytečné. Myslím, že jde pořád o večerníček pro děcka, takže si zrovna tohle mohli tvůrci odpustit.

plakát

The Old Chair (2012) 

I když jsem čekala nějakou tu lekačku a přesně i věděla, kdy přijde, málem jsem se....Dobrý horor s ještě lepší délkou trvání.

plakát

Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007) (pořad) 

Přestože Achmed je s tím svým "I kill You!!!" pořád number one, Walter mu zdatně sekunduje:-) Jen ten Peanut mi nějak nesedí....Velký obdiv a respekt před Jeffem.

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

I přes zdlouhavý rozjezd a občasné nudné scény stál ten konec za to.

plakát

Emmanuelle (1974) 

Nechápu, že i dnes si tolik lidí plete erotiku s pornem! Soudě podle komentářů čekala většina něco tvrdšího kalibru, takže tady píší, že erotika žádná nebo nevýrazná....Naopak, je to erotický film, který má příjemně erotickou atmosféru a decentní scény. Pokud jde někomu o něco tvrdšího, tak od toho tu jsou zcela jiné filmy. Ale zpět k Emmanuelle - dějově průměrné, eroticky příjemné, herecky podprůměrné.

plakát

Hluboké hrdlo (1972) 

Je mi jasné, že porno ze 70.let nemůže člověk srovnávat s tím, co se točí dnes. Opomenu tedy vizuální stránku. I tak se ale spíše jednalo o komedii ve stylu "Ahoj, já jsem Helmut, vymetač komínů." Hodně táhlé a nudné záběry, trochu přiblbé dialogy a celkově bych čekala víc od tak "kultovního" filmu. P:S: ten doktor by za svůj objev zasloužil minimálně Nobela.

plakát

7 rozhněvaných gaunerů (2012) (amatérský film) 

Naťukám si "7 rozhněvaných mužů", čekám a na obrazovce se zjeví banda výrostků, která má před sebou druhé kolo maturit. Tak si říkám, že nebudu soudit takhle povrchně, ale že z toho třeba ještě něco vyleze. Nevylezlo. Vím, že šlo o amatérský počin (proto jsem dala aspoň 1* - za odvahu), ale dialogy hrozné, mluva ještě horší, konec otřesný. Ale nejhorší ze všeho byla lednička na Coca Colu v rohu "právníkova salónku".

plakát

Stavitel světa (2007) 

Hezká hudba, která po ránu potěšila, krásné efekty při tvoření světa a celkem i romantika. Ale chybí tomu něco, aby to jako kraťas zaujalo. Takhle to byl jen dojemný příběh vtěsnaný do 9 minut.

plakát

Equus (1977) 

Nemůžu si pomoct, ale čekala jsem od filmu víc. Čekala jsem víc od psychologické stránky, možná trochu víc té šokující brutality. A ono to byl takový průměrný zoofilní snímek o nešťastném mladíkovi a ještě nešťastnějším psychiatrovi, který mu vlastně ty jeho orgasmy s koněm závidí. P:S: po celou dobu filmu jsem nenašla ani zmínku o letitém týrání chlapce, jak stojí v obsahu. Ale je možné, že jsem to jen nepochopila.