Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (120)

plakát

Pátek třináctého (2009) odpad!

Možná ,kdyby natočili porno, tak to bude mít větší úspěch. Odpad.

plakát

Carrie (2013) 

Poměrně nudná záležitost, která nemá náboj a zbytečně křečovitě se snaží udržet diváka v akci. Musím uznat, že jsem se docela nudil a horror to ani moc nepřipomíná. Spíš směsici všeho chuť, která dřív omrzený než začne.

plakát

Podfukáři (2013) 

Dexempo aneb iluze nemá konce. Poměrně slušně odšlapané dílko u kterého do posledního konce nevíte na čem jste.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Komerčně předpojaté dílo, které si své diváky najde. Když už to nejde tahat lidi na Piráty, tak proč nepřijít na western? Musím, říct , že místy jsem se i zasmál, ale bohužel je to celé příliš dlouhé, křečovitě utažené za vlasy kde mají všichni 13. životů. Po nedělním obědě, pro lepší trávení doporučuji, ale jinak vidět jednou a dost.

plakát

Probudím se včera (2012) 

No trošku ujetě předpojaté, ale párkrát jsem se zasmál a na české podmínky si to jednu hvězdu zaslouží. Kdyby, tak zbytečně neoddalovali konec mohli být i dvě hvězdy.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Jediné co je pozitivní na tomto snímku je vizuální stránka a nápad dvou paralerních světů. Bohužel to je asi všechno, Scénář je jeden velký nesmysl a to si myslím, že se z toho dalo vytěžit mnohem více. Čím se blížil konec tím více jsem se topil v trapnosti.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Takhle to dopadá, když se vaří z vody a myslíte si bůh ví co neděláte. Abych se přiznal zasmál jsem se jen jednou a to je celkem málo o proti předešlým dílům. Celé je to strašně křečovité. nudné, ohrané bez špetky humoru a nápadu. Tímhle stylem můžou točit klidně dalších deset dílů. Děkuji, ale podruhé už ne !!!!!!!

plakát

Světová válka Z (2013) 

Celkem zdařilá záležitost. Musím přiznat, že mám rád filmy s tématikou zombii a tohle mě přišlo zase o trošku posun někam dál. Můžete říct je to pořád to samé ohrané s prvky Rezidenta, ale mě to přišlo celkem nápadité a Brad Pitt mě celkem sedl do role. Má to grády má to štávu celkem slušný spád bez nějakého dlouhého vysvětlování. Co se mě nejvíce líbilo byla vynikající byla scéna v Jeruzalémě.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Nesmyslná kravina s křečovitým humorem je prostě odpad.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Spousta akce s vůní benzíne spálených pneumatik a s nezničitelným Vinem Dieselem, který je v posledních dílech snad s teflonu. Abych se přiznal reklama na automobilový průmysl mě tolik nevadí, že je to celé šíleně utažené za vlasy....budiž. Ale zbytečné natahování a stále navazující opakování, které může nabídnout klidně dalších deset dílu a všichni budou spokojení mě zaráží a ztrácí to originalitu prvního dílu. Co je moc to je moc, ale filmový průmysl hold z něčeho žít musí. Dvě hvězdy za efekty.