Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (23)

plakát

Veronika (2017) 

V rámci žánru je to slabší podprůměr, ale technicky je to zvládnuté dobře. Na mě to působilo jako naprostá rutina bez pořádné atmosféry. Je to škoda.

plakát

Místo splněných přání (2017) 

Je to snímek, který si zaslouží určitý obdiv a svojí cenu, ale široké ovace nejspíš ne. Postavy se svými touhami jsou velmi zajímavé hlavně proto, že každá s těchto postav je velmi originální se svým přáním. Na filmu mě bavilo hlavně to jak jsou lidé schopni pro své touhy udělat téměř vše, někdo chtěl zachránit člena rodiny a někdo zas chtěl vypadat krásně. Morální cena je relativní, ale vždy je zlomyslná. Film má své kvality, ale je to všechno relativní...) Za mě 2 hvězdy, které nejsou znakem špatnosti to určitě ne.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Jako psychologické drama to bylo výborné ale horor roku to nebyl.. Toni Collette byla v roli nemocné matky výborná.. naprosto uvěřitelný výkon, který táhla až do finále. Milly Shapiro byla zvláštně tajemná a role jí výborně vyšla. Film celkově je lehce mysteriozní a v tomto žánru je dobrej..)

plakát

Upgrade (2018) 

Skvělý film ve kterém jsou použity skvělé řekl bych až inovátorské mechanismy, které se dají předpovídat, ale i tak vás překvapí. Hlavním pozitivem tohoto snímku je Logan Marshall-green, který vypadá jako bratranec Toma Hardyho a je fakt sympaťák. Druhým pozitivem je akce, které není mnoho a přišla mi účelná a to je jedině dobře, ale je velmi nekonvenční a zkrátka mazec..) Třetím pozitivem je, že film pěkně plyne a konec přijde dřív než byste čekaly..a tak to má být.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Jednička spíše zklamala, ale nebylo to tak hrozný. Dvojka si reputaci trochu napravila a to hlavně stylem jakým to bylo odvyprávěno. triky jsou na Blu-ray pěkný ale je to tak všechno. Jak jsem již jednou napsal film je dobrý si pustit v sobotu večer s kámošema dát si u toho pivko nebo něco jiného když je možnost :D.

plakát

Godzilla (2014) 

Verze od Emmericha je pro naprosto dokonalá.. no naprosto úplně ne, ale je několikanásobně osobitější než tohle. Jediný klad tohohle monstra je ten, že se podobá originálu a né jako ta od Emmericha to je fakt. Verze z roku 1996 má výborné herce, prostředí, atmosféru a konec. Tahle verze má dobré triky a technické zázemí při natáčení to je, ale všechno.. bohužel. Další díly budou zřejmě točeny se stejným konceptem a to je opravdu škoda..

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Ale jo, proč ne film je hezky udělaný a skála předvádí naprostý standard. U takového filmu co asi tak můžu čekat co? Film je naprosto vhodný na sobotní relaxačku s kámošema u kterého si dáte ňáky to pivo nebo i něco navíc :D takže ti, kteří dávají filmu hodnocení odpad by si měly najít ňáký kámoše... :D

plakát

Ghostland (2018) 

Celkem dobrý film, který se v některých věcech vymyká zajetým kolejím. Začátek více než dobrý, prostředek takový neslaný nemastný, ale konec si napravil reputaci. Nemůžu říci, že to byl vyloženě ztracený čas, ale některé komentáře opravdu nechápu, protože film si drží svou úroveň hlavně co se týče technického zpracování.

plakát

Byl jednou jeden polda (1995) 

Tenhle film naprosto miluju.. je to nejspíš tím že na něj koukám od dětství.. výborní herci a hlavně hlášky jsou nezapomenutelné. je mi líto všech kteří tímto filmem opovrhují...))

plakát

Tajemné příběhy (1996) (seriál) 

tento seriál si pamatuji koukal sem na to jako malej. některé díly byly obzvlášť strašidelné... kouknul bych se na to zase ale nevím kde to sehnat....