Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (216)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Upřímně, jak všichni byli vydření z prvního dílu, mě to moc nezaujalo. Jasně, bylo to něco jiného, všichni tam byli černobílí s modrými knoflíky a jasně rudými rty, ale příběhově mi to nic moc nedalo. Možná to bylo tím, že už jsem věděla, co od dalšího dílu čekat a nebo to byli tím, že ve dvojce nehraje Alexis Bledel, ale za mě bych tomu rozhodně dala minimálně o 15% více, než jedničce.

plakát

The Greater Good (2013) 

Jsem fanda HP světa, knih a občas i filmů, když je někdo nezprasí. Z tohodle jsem byla nadšená. Efekty super, herci parádní a já nemám co vytknout.

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

O něco horší než jednička, ale stále super! Mi se teda Futurama filmy líbí více než seriál, jasně některé díly jsou parádní ale když se to vezme tak nějak průměrně, tak mi více vyhovují filmy, ty totiž nejsou takové uhoněné a tvůrci se tam stihnou více vyřádit...

plakát

Deník Anne Frankové (2001) (TV film) 

Inu...tahle adapatace je poměrně možná až zbytečně dlouhá. Jako jsou v ní skvělé herecké výkony a všechno, ale na můj vkus tam bylo příliš moc věnováno tomu životu před schováváním a taky tomu, jak jsou v koncentrácích a neskutečně moc osekaná byla doba, kterou strávili v zadním tratku. Tolik věcí tam chybělo a nebylo, třeba její vztah s matkou nebo s Peterem, ale hlavně, že poslední hodina byl detailní popis každého dne, který Anna v táborech prožila a přitom na rozdíl od doby před tím k tomu vůbec nejsou důkazy...

plakát

Kung Fury (2015) 

Inu...natočené je to skvěle, ale jinak je to hrozná hovadina s debilním příběhem a špatnou hudbou.

plakát

Před svatbou ne! (2001) 

Byla jsem strašně překvapená, jak skvělý film se z toho nakonec vyvrbil. Sigourney Weaver je naprosto skvělá, je na ní vidět, i že si roli sňatkové podvodnice neuvěřitelně užívá. Jennifer Love Hewitt byla sice krásná a všechno, ale její role byl neuvěřitelně rušivý element v celém filmu. Celkově ten její příběh s bohatým čísníkem byl docela navíc a zbytečný. Scény s Max Connersovou a Williamem Tensym byly vrcholem celého filmu...skoro mě mrzelo, že ten dědek tak brzo umře a není až do konce.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Myslím, že vybrali na Anakina špatného herce, ať se snaží, jak chce, toho hajzla mu prostě nevěřím, ale jinak je to film dobře natočený a patří mezi mé favority stejně jako všechny ostatní Star Wars.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Za sebe bych to označila za nejpovedenější díl celé série. Je mi jasné, že můj retardovaný názor se mnou hromada lidí nebude sdílet. Už několikrát jsem se přesvědčila o tom, že obecně se mi nelíbí komiskáky, ze kterých byli ostatní nadšení (jako Watchmeni, Origins Wolverine nebo 3. díl Iron Mana), takže podle stejné logiky, co se líbí mi, se zase nebude líbit druhým. Každopádně v tomto snímku jsou zplácané do kupy všechny super věci a všichni nejlepší X-Meni. Fassbender a McAvoy jsou jako mladí Magneto a Profesor X naprosto skvělí, srovnatelní s McKellenem a Stewartem. Navíc je tam stále Wolverine, i když už vypadá značně seschle, mihne se tam taky starý dobrý Bobby a Storm, nová a lepší Mistique v podání Jennifer Lawrence i ten kluk, co háže ta destruktivní kolca, co byl ve First class, jehož jméno jsem zapomněla...Navíc debilní Hi Jean Greyová se mihne jenom v jedné scéně a to úplně na konci, takže za mě je to na výbornou.