Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (44)

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

No ja nevim.Me to prislo proste silene vtipny.Scena,kdy se zombie policistce rozepne kosile a vlajou ji prsa a on si proste musi sahnout,anebo drzeni se za zombikuv penis, ci nesmrtelny vedouci skautskeho sboru.Je to blby,ale vtipny.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Neskutečný příběh,prostě to nevymyslíš.Brilatntní výkon Willa Smithe.Dějová linka plná emocí,prostě mu nemůžete nefandit.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Nápad by stál za to,ani by nevadilo nízkorozpočtové podání,ale provedení hrůza,hrůza,hrůza!

plakát

Diktátor (2012) 

Pro mě naprosto překonalo Borata s Brunem dohromady.Jsem milovník indické angličtiny a politicky nekorektních vtipů takže jedině za pět.V neposlední řadě mě naprosto rozsekal soundtrack.Aladeen motherfucker!

plakát

Norské dřevo (2010) 

Příběhy tohoto spisovatele jsou pro mě naprosto srdeční od A do Z. Jenže je prostě velmi težké zachytit jejich atmosféru.Dává mi to pocit že se to natočilo pro lidi s méně rozvinutou fantazií,kteří před sebou potřebují něco konkrétního.Ale má to svoji duši a něco z Murakamiho přece jen taky.

plakát

Nákaza (2011) 

Působí to trochu futuristicky dokumentárním dojmem.Aneb co vše se může stát? Naprosto skvěle zahrané role a velký palec nahoru za promyšlenost.A taky haleluja že tu je film který sice obsahuje nákazu virem,ale nepromění nikoho v zombie jak je známe.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Tleskám za finální zvrat a propojení v jeden velký příběh.Normálně bych dala za tři ale Ryan je moje slabost a dodává tomu to svoje a aspon tu jednu hvězdu navíc si zaslouží.Ostatně i se zbytkem pobsazení

plakát

Insidious (2010) 

Typický příběh točící se okolo rodiny.Matka,otec,dvě děti,vše je v pořádku.Ale ne na dlouho.Minimálně dvě třetiny filmu jsou naprosto geniální a opravdu děsivé v neočekávaném.Drží to v napětí po celou dobu kdy se film pohybuje v reálném světě.Zásadní zlom nastane ve chvíli,kdy se příběh stáčí do krajin snů.V tu chvíli mě veškeré drama opustilo a stalo se to jen zbytečně natahující částí,kterou sem překousla jen kvůli konci a stěží sem se přinutila to fakt nevypnout.Musím uznat že je to pro milovníky žánru geniální,ovšem z bůhví jakého důvodu natažené.Proto 4 z 5.Někdy se holt má přestat v nejlepším.

plakát

50/50 (2011) 

Očekávala jsem od toho víc,než se mi nakonec dostalo.Čekala jsem víc srandy od postav.Ale jedinou vtipnou postavou je postava Setha Rogena,ale je o něco víc vtipnější než v ostatních filmech.Musím pochválit výborné herecké obsazení.Co se týče děje,není to nějaká smutkobolná ukázka sebelitujícího se člověka,ale bojovníka.I přes větší očekávání musím dát 5 * kvůli skvělé ukázce toho,jak asi vypadá život člověka který má rakovinu.Chemoterapie,únava,nejistota,lidé ás opouští,zjistíte kdo je opravdu na vaší straně,různé fáze smiřování se s nemocí.A nakonec to stejně dobře dopadne.