Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jak se dnes ukázalo, věk se na mě ošklivě podepsal, a já už si tak neumím některé záležitosti užít takovým způsobem jako před lety. To se týká i tohoto filmu, u jehož reprízy se sešla má nechuť k uniformovaným dětským organizacím s tím faktem, že mi mnohé zdejší humory už nedokázaly zvlnit ret natož rozechvět bránici. I tak se i dnes našly ve snímku momenty, které mi přišly vtipné, některé krkolomné způsoby odživotnění nemrtvých byly vskutku vynalézavé a dlohonohé krasavice ustřelující hlavy dvanáctkou brokovnicí mě zjevně berou. No, abych to nekomplikoval, i dnes jsem se ještě u filmu slušně bavil, jen mi bylo líto, jak se tvůrci dostávali s humorem mimo mou komfortní zónu a jak sklouzávali ke klišoidům a patosoidům. To byly hlavní důvody, pro které jsem snížil své původní hodnocení, ale kdybych šel pod tři kousky, nebylo by to ode mě fér. / Poučení: Než vypukne zombie apocalypsa, nauč se texty písní Britney Spears. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Reklama

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Zombie zpívající song Britney Spears by měl vidět každý :-D. Ujetou zombie apokalypsu se skauty a dokonalou Sarah by měl vidět každý. Kde je víc takových zábavných jednohubek? --- Rozpočet / výdělek / rozdíl / počet dní odehraných v kinech: $15 / ??? / ??? milionů / 21 dní < ?,?? > násobek rozpočtu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zombie jezdící na bruslích, na vozíčku, dělajíci striptýz, zpívající Britney Spears. Kluk, co se drží za zombíkovo péro jako lana, tuna hlášek a dělání si srandy ze skautů. Tohle se povedlo a je to vyloženě můj typ filmu. Když se přidá nečekaně kvalitní gore, zábavné teenage postavy, hezké holky a překvapivě kvalitní děj, je vyhráno. Nepřestal jsem se smát až do konce filmu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jsou tři, chodí do skauta, kamarádí se od útlého dětství. A zatímco jeden plní bobříky s nadšením sobě vlastním, druhý by raději nějakého bobříka pohladil a ten třetí by rád obojí. Puberta holt dělá čáru přes rozpočet každému. Kamarádský rozvrat je však záhy zažehnán, město je v ohrožení, zombíků přibývá a je třeba začít vyjednávat. Rychle a drsně. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama