Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem u tohoto filmu cítil nadšení podobné, jaké jsem měl od Soumraku mrtvých. Jenže zatímco jsem si ze Soumraku mrtvých udělal osobní zombie kult, tak Skautův průvodce zůstal někde na půli cesty z čerstvě rozjetého zombíka. To, že to není zase takovej krvák, mi na jednu stranu nevadilo. Jenže film občas zaúřadoval nějakou chuťárnou a vytvořil tím dojem nulové jednotnosti a brutální nestálosti. Vlastně nevím, jestli to byla nápaditá komedie a nebo lehký slasher. Z obojího si to vzalo něco, ale ve výsledku nic. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Ten pocit, když jste chodili do skauta… Nejlepší film o skautingu ever! A překvapivě na mě tahle teenagerská komedie fungovala od začátku do konce. Na zombie horor tam bylo dost svěže zahnilejch nápadů (cumlání zadku bezzubou zombie babčou) a asi ještě nejsem tak starej, aby mi puberťáci v hlavních rolích přišli trapní. Hlavně si dejte pozor na jeleny :) A otrlecký titulky jsou skvostem nedozírné hodnoty. Přeložit „I would fuck her so hard“ jako „Tak tohohle bobříka bych rád plnil celou noc“… Nádhera :) Hledejte na titulky.com. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Skautův průvodce zombie apokalypsou zavání už jen podle názvu neskutečnou šíleností, kterou tento film bezpochyby je. Trojice skautských kámošů na život a na smrt se společně s blonďatou fešandou snaží probít hordou zombíků, přičemž jde mnohdy o vskutku kuriózní příhody plné krve, prostřelených hlav, ocucaných zadků a urvaných penisů. Ve výsledku jde o svižně natočených devedesát minut, během kterých se tvůrci opět nevyhnuli do očí bijícím klišé dialogům a scénám, ale to vem čert, jelikož jsem byl i přesto pobaven (a místy lehce zhnusen). Zkrátka film, který žánru hororové komedie nedělá až tak velkou ostudu a hodí se na zaplácnutí volného večera, ale kvůli pár lekačkám rozhodně nejde o žádnou oddychovku. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre malý mestský oddiel skautov sa začínajú ťažké chvíle. Zatial čo sa Augie (Joey Morgan) chystá získať jedno z najdôležitejších vyznamenaní, Ben (Tye Sheridan) a Carter (Logan Miller) rozmýšlajú nad tým, ako oddiel opustiť, pretože majú pocit, že sa táto aktivita k ich veku nehodí. Snažia sa začať žiť normálny život, pre ktorý by sa im ich rovesníci neposmievali a perfektná príležitosť prichádza, keď dostanú pozvanie na tajnú párty. Rozhodnú sa nechať Augieho v nevedomosti a namiesto noci strávenej v prírode sa vydajú do mesta. Keď však prídu do mesta, nájdu len prázdne ulice. V miestnom bare na nich zaútočí viacero ludí, ktorí vykazujú znaky zvláštneho vírusu. Mesto zachvátila nezastavitelná Zombie Apokalypsa a skauti sa musia snažiť o záchranu svojich najbližších a celého mesta pred luďmi, ktorí sa premenili na krvilačné potvory. Táto noc pre nich bude ťažkou skúškou v oblasti vzťahov a uvedomia si, že byť skautom nie je hanba, ale velká česť. - Očakával som trápnu detskú jazdu, ale po tom, čo niekolko ludí chválilo trailer som sa na tento horor celkom začal tešiť. Od Dead Snow 2 sa u Zombie komédií snažím vyhýbať plnému hodnoteniu, ale tento kúsok mi sadol tak dokonale, že to plné proste dať musím. Úvodná scéna je pre mňa paradoxne najslabšou časťou celku. Keď sa však na scéne objavia skautíci, začne fakt dobrá akcia. Infekcia sa najprv šíri pozvolna a tá tajomnosť okolo vírusu bola zaujímavá. Keď sa objavia prvé nakazené postavy, začne sa akcia, ktorá si drží ostré tempo až do úplného konca. Velmi dobrý dojem na mňa urobili herecké výkony, ktoré sa mi zdali prirodzené a hlavne úplne bombastická Sarah Dumont, ktorú by som v hororoch uvítal s otvorenou náručou. Ďalej vedú perfektné gore scény s minimom digitálu alebo digitálom, ktorý nie je tak velmi úderný, čo sa na hororovej scéne len tak nevidí. Musím spomenúť aj parádne hlášky, ktoré sú tu počas celej doby, s tým, že maximálne vynikla posledná hláška pred záverečnými titulkami. Komediálna stránka funguje perfektne aj v ostatných častiach, takže sa tentokrát kombinácia žánrov naozaj vydarila. Jediné, čo mi vadilo, boli až príliš komerčné songy, ktoré sa však poslucháčom trápnych rádií v našich krajoch možno budú páčiť. Velmi milé prekvapenie, ktoré si to najlepšie hodnotenie fakt zaslúži. EDIT: 01.01.2023 - Aj pri druhom zhliadnutí som sa výborne bavil, ale v dnešnej dobe mám na päť hviezdičiek u hororu iné nároky. Každopádne som rád, že som konečne po dlhých rokoch našiel scénu, v ktorej ide dievčinu vylízať zombík, ktorého dokonca stvárnil Matty Cardarople známy ako Keith zo Stranger Things. Christopher Landon je zárukou kvality a určite sa k tomuto kúsku ešte niekedy vrátim. + herečka z Goosebumps + herec z Final Destination 5, Piranha 3DD a A Haunted House + herec z Would You Rather ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama