Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Cena za lidskost (2008) (seriál) 

Seriál je skvělej, začla jsem se na to dívat kvůli tomu, že tam hraje Aiden Turner, když už neměl bejt ve čtvrté sérii řekla jsem si že ze seriálem končím, ale to by se tam nesměl objevit Hal => dobrej týpek (A hezkej!!! :D) Takže nakonec musím říct, že 4 a 5 série byla nejlepší a nasmála jsem se u ní nejvíc. Ten kdo si jí nezkoukne o hodně přichází! :D

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Wow!!! Tak tenhle seriál je bomba! Nejlepší je Dean se svýma hláškama a Castiel je taky skvělej! rozhodně dávám 5 hvězdiček doufám že tenhle seriál bude dlouho pokračovat.. :)

plakát

102 dalmatinů (2000) 

Docela dobrý je to prostě taková rodinná komedie...........pro děti určitě dobrá takže doporučuju ;)

plakát

Král Artuš (2004) 

Bomba!! Vážně nejlepší zpracování legendy o králi Artušovi. Skvělí příběh, né moc romatiky, hodně boje! :D vážně fakt nádherný film kdybych mohla dala bych 100 hvězdiček! Jak za film tak za dokonalí výkony herců....:)

plakát

Foster (2011) 

Vážně zajímaví film možná mě i natchl tím že tam hraje Ioan Gruffudd je to vážně bezva herec s božskym úsměvem, ale zpět k filmu.....Je to hezký film u kterého si jen tak sednu a vypnu prostě takovej klid. Zábavy je tam akorát :D Takže doporučuju je to pěkný film :)