Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 470)

plakát

Trhák pana Bowfingera (1999) 

Nápad, natočit film s hereckou hvězdou, aniž by o tom měla tušení, je fakt originální. Všechny gagy se ale nepovedly (mě nejvíc pobavil ten s přebíháním dálnice).

plakát

Bídníci 20. století (1995) 

Na jeden zátah se to prostě nedalo, dvakrát jsem musel použít "pause", namíchat si drink a nabrat síly do dalšího sledování. Ta délka naprosto neodpovídá obsahu, spousta zbytečností a hluchých míst, které jen narušují spád a snižují divákovu soustředěnost. Navíc to prolínání děje působilo rušivě a znesnadňovalo orientaci v příběhu.

plakát

Wilsonov (2015) 

Spíš otrava, než zábava.

plakát

Můj život beze mne (2003) 

Film k zamyšlení. Během sledování mě napadla myšlenka - jak bych se zachoval já, kdybych se dozvěděl to, co hrdinka filmu? Myslím, že bych nehledal nikoho nového na sex, ale kdoví. těžko soudit...Každopádně mně její přístup k této diagnoze nebyl ve všem sympatický a totéž platí i o celém filmu.

plakát

Talisman (2012) 

Moc přeslazené a bez dějového zvratu. Stačí vidět prvních deset minut a musí vám být jasné, jak to dopadne.

plakát

Teorie chaosu (2008) 

Celkově mi to nesedlo. Postavy naprosto nesympatické, za což nemohou herci, ale scénárista s režisérem. Jejich jednání je iracionální a nereálné, často na samé hranici absurdity. Navíc mi tam chyběl humor, tedy takový humor, kterému bych se mohl alespoň pousmát. Tohle prostě nemá s reálným životem a reálnými postavami nic společného a sledování mně žádné příjemné pocity nepřineslo.

plakát

Navždy (1989) 

Potvrdilo se mi, že mistr Spielberg má ve své tvorbě poměrně velké výkyvy. Tohle na mě prostě nezabíralo a to mám romantiku rád. Navíc Dreyfuss mně v té roli nesedl (na rozdíl od H. Hunter).

plakát

Memphiská kráska (1990) 

Úvodní seznamovací část byla příliš dlouhá a když se vzlétlo, příliš se toho nedělo. I tak se jedná o kvalitní válečný film, ke kterému se rád vrátím.

plakát

Largo Winch II: Spiknutí v Barmě (2011) 

V druhém pokračování Largo více cestuje, navíc je tu Sharon Stone (dlouhé vlasy jí moc sluší). Jen to chtělo trochu nadhledu, nebrat se tak vážně a mohlo to být skvělé pokoukání.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Předchozí díly jsem neviděl, takže srovnávat nemohu, ale sledování mě bavilo. Kromě zajímavých vražd film přináší i slušnou porci humoru (nejvíc jsem se bavil při čínské masáži).