Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (173)

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Nemám rád filmy, které jsou zmatené. Červená saka a lampy, divné výjevy a onanující slečna kvalitní snímek neudělají. Čekal jsem zajímavou detektivku, konec ji ale totálně rozbil. Ano, sice jsme se dověděli, jak to bylo, ale se spoustou rádoby uměleckých odboček a podivných lidí. Na panoptikum jsem se opravdu dívat nechtěl...

plakát

Drsňačky (2013) 

I přes nízké hodnocení jsem si film chtěl pustit kvůli hlavním hrdinkám - a ono to bylo lepší, než jsem čekal. Vtipné scény, dialogy, vlastně vtipná komedie s krimi zápletkou. Skvělá zábava.

plakát

Želvy Ninja (2014) odpad!

Přeplácané, neskutečně stupidní a odporující komixu. Film založený na vizuálních efektech a ne na ději. Pro puberťáky asi dobré, ale jinak to nestojí za nic.

plakát

Moje ségra má prima bráchu (2014) 

Velice vtipný a veselý film, i když by vlastně měl být smutný. Scéna s playbeckem je naprosto dokonalá, pouštěl jsem si ji snad 10 x. Je vidět, že i závažné téma se dá natočit vesele bez patosu.

plakát

2 dny v New Yorku (2012) 

Nudné, divné, zbytečné. Celý film jsem čekal, že se něco stane a jediné, co se stalo, bylo to, že přišly závěrečné titulky a úleva. Divně hašteřící se rodina nerespektující potřeby ostatních členů patří do blázince a ne na obrazovku.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

První film by kravina, ale velice vtipná. Toto byla kravina a vtipné to nebylo.

plakát

Televizní hrátky (2006) 

Těšil jsem se na vtipnou komedii ze zákulisí televize, ale viděl jsem spíš trapný film na motivy "Trháku", jen s tím, rozdílem, že tu nebylo vtipné nic.

plakát

Roseannin hrob (1997) 

Začátek velmi nudný, ale ke konci to začíná být zajímavé. Škoda - kdyby byl film o 10-15 minut kratší, byl by určitě lepší. Ale sledovat osazenstvo cirkusu nad hrobem je jen zbytečná vata.

plakát

Identita (2003) 

První 2/3 filmu jsou dost dobré, pak se to zamotá to vysvětlování a ukáže se, že to vlastně ani není reálné, aby to tak bylo, což se svede na problémy hlavního hrdiny (schválně to píšu tak, abych neprozradil vraha). Výsledek mě fakt zklamal.