Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

"Když hraješ hru o trůny, buď zvítězíš, nebo zemřeš" Už od prvního dílu jsem pochopil, že Game of Thrones mají v sobě něco magického. Něco, co mě nutilo si každý večer pustit další a další díl. Nakonec jsem to nevydržel a za jeden den si pustil všechny poslední 4 díly najednou. Vynikající příběh, promyšlený svět, země, rody, kmeny, postavy. Vše krásně sladěné a dokonale uvěřitelné. Až tak, že opravdu není těžké podlehnout kouzlu Game of Thrones. První série si určitě zaslouží hodnocení 100%. Co se týče postav, tak Sean Bean po Boromirovi v Pánovi Prstenů jen potvrzuje svoje kvality a velkým překvapením je pro mě obzvláště Peter Dinklage v roli Tyriona Lannistera. Malý vzrůstem, ale velký hereckými schopnostmi. Po dlouhé době seriál, na který se opravdu vydržím dívat. (Hodnoceno po shlédnutí 1.serie)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejlepší animovaný seriál na světě. Pravděpodobně už nikdo nic lepšího nevymyslí. Tolik hlášek, tolik dílů, tolik strávených minut před touhle žlutou parádou. Dá se říct, že jsem na tom vyrůstal a v podstatě vyrůstám pořád. I když od nějaké 19. série to začíná být pomalu slabší. Ale chápu, že tvůrci musejí jít tak nějak s dobou. I tak neuvěřitelná poklona všem, co se podílejí na tvorbě Simpsonů. Bez téhle žluté americké přihlouplé rodinky bych si nedokázal představit svět seriálů. A nechápu jednu věc: Jak může být sakra před každým dílem v titulcích pokaždé jiná pointa toho, jak si Simsponovi sednou na ten gauči před televizí???

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Mé dětství u televize vždycky po škole. Jojo, kde jsou ty časy. Nejklasičtější ze všech sci-fi klasik seriálů. Richard Dean Anderson, jakožto O´Neil, je prostě fantastický. Sice občas nejdřív střílí a potom až myslí, ale o tom to vlastně celé je. Neuvěřitelně obsáhlý příběh o věčných vesmírných bojích s nepřítelem. Kultovní slova jako Goauld, Zakňaktel, Symbiont se staly nedílnou součástí mého slovníku. Na Hvězdné bráně je například úžasné to provázání s předchozími sériemi a také fantastické efekty a hudba. Prostě srdcovka.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Parádně fyzikálně jaderně přitroublý seriál plný gagů a hlášek. Sheldon je prostě magor.. A proto se na Big Bang vždy rád koukám... Bazinga

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Otázka zní: Jaký by byl svět komedie bez Mr. Beana? No jednoduše by tomuhle světu něco neskutečně chybělo. Neznám nikoho, komu by se tenhle britský ňouma nelíbil. Nepřekonatelný Rowan Atkinson ve své celoživotní roli nejklasičtějšího komediálního seriálu. Navíc blázen do aut. Nic lepšího snad být nemůže.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Příjemný seriál, na který se vždycky rád podívám, když zrovna běží v Tv. Earl je vlastně šíleně šťastný člověk., hrozný pohodář a má podobný vkus jako já. Asi bych nemohl koukat na všechny díly pravidelně, ale takhle občas je to super.

Neviditelné světy

Neviditelné světy (2010)

Nejrychlejší živá věc na planetě že je spora z koňskýho lejna? Opravdu úžasný dokument, komentovaný mým oblíbencem Richardem Hammondem. A troufám si tvrdit, že asi nejzajímavější dokument, co jsem kdy viděl. Jestli jste, stejně jako já, milovníci slow motion, tady si přijdete na své...