Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Film bez příběhu a bez děje, několik dobrých vtipů, ale boužel mnoho přehnaných. Kameňáky od Trošky byli fajne, tohle to totální propadák. Když to někdo neumí, tak ať scénáře nepíše. Ale musím dát poklonu skupině Walda Gang, ty jsou prostě super.

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Pohádka nejen pro děti. Nejde o klasický pohodkový příběh, kde jsou zlá strašidla, která pouze škodí a mladíček je přemůže. Pohádka nám ukazuje, že i strašidla můžou být fajn, a že i ve mlejně může být legrace jak už je zvykem režiséra Zděnka Trošky. Pohádka malinko naruby, kterou děti budou chtít vidět více než jednou. Do toho točená v nádherném prostředí jížních čech.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Leonardo DiCaprio, Matt Damon a Jack Nicholson už tyhle tři jména nám napoví, že jde o báječný film. Výborný nápad, pro mě obrovským plusem je nepředvídatelná zápletka. Není co řešit, rozhodně nejde o stracený čas.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Romantika, kterou chce prožít asi každá žena od 13 do 70let. I když byla dívkou ulice a on milionář, přesto se do sebe zamilovali a jeden druhého změnili. Neuvěřitelný výkon Richarda Gera i Julie Roberts. Přirovnala bych tento krásný film k popelce nejen pro děti.

plakát

Obecná škola (1991) 

Komedie Zdeňka Svěráka nám přibližuje poválečné období v čechách pomocí chlapecké třídy. Když žáci svou neomaleností vypudi svou třídní učitelku přichází příběh filmu v podobě nového učitele Igora. Mladý chlípník, který si uměl získat třídu i srdce některých dívek. Neuvěřitelný film nejen o výchově

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Rodiný film podle stejnojmoného seriálu z roku 1971. Stejně jako v seriálu na plátně nalezneme tatínka, který se stará o své želvičky, bláznivou babičku posedlou vraždami i kluky rošťáky se kterými se žádný divák nebude nudit. Velice povedená komedie, která stojí za schlédnutí.