Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (181)

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Celkově vzato, je ten seriál jako celek na jasných pět hvězdiček, byť jsou některé díly slabší. Z hlediska policejního je to někdy dost naivní, někdy se ale dočkáme docela zajímavých twistů. Humor skvělý, vývoj postav jakbysmet, všichni jsou vesměs velmi sympatičtí, jen Terry je někdy až moc hysterka a Gina, to je prostě debilní kráva, která se tam vůbec nehodí, její postava je tam podle mě naprosto zbytečná.

plakát

Saturday Night Live (1975) (pořad) 

Nejlepší období je podle mě to, kdy hráli prim herci jako Sudeikis, Hader, Armisen, Wiig, Samberg. Naštěstí i ti noví jsou dost talentovaní, hlavně dvojka Beck a Kyle, co jsou schopni vymyslet, to zůstává někdy rozum stát.

plakát

Císařův pekař - Pekařův císař (1951) 

Werich skvělý zejména jako císař, coby sociálně uvědomělý Matěj je dost protivný. Jinak vše funguje tak, jak má, výprava je dokonalá, velkými herci se téměř plýtvá (Kopecký a Kemr pouze štěky), není tu žádné slabé místo, když si odmyslím tu příšernou, ale opravdu příšernou písničku. Ale chápu, doba si to žádala.

plakát

Most - Série 3 (2015) (série) 

Nemohu si pomoci, ale třetí série mi připadala dosud nejzajímavější. To platí i o novém parťákovi, sice také svým způsobem životní ztroskotanec (nikoliv ale vlastní vinou), ale jako policajt rozhodně schopnější a pro Sagu, coby podpora, určitě i platnější.

plakát

Zpívánky (1984) (pořad) 

Jako malého mě Zpívánky štvaly před Večerníčkem, jako velký je velmi oceňuji a vidím, že když je dětem nikdo nenutí, sami je rády sledují.

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Nejdevadesátkovější seriál vůbec. Všechno krásně naivní. Je to super.

plakát

Sněhulák (1982) 

Walking in the Air sem znal již déle coby předělávku od Nightwish, ale tady je to opravdu doják se vším všudy.

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Zřejmě nejoriginálnější novodobý český film. Líbil se mi jako žákovi ZŠ v době uvedení, oceňuji ho i nyní. Sympatický hlavní hrdina, dobře vykreslené další charaktery, zajímavá zápletka, laskavý humor, nevulgární erotika. Opravdu moc nerozumím tomu vlažnému diváckému přijetí.