Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (7)

The Colbert Report

The Colbert Report (2005)

Nejlepší show, která se bohužel chýlí ke svému konci, neb Stephen Colbert přijal nabídku převzít Late night show po Davidu Lettermanovi. Takže z obrazovek Stephen Colbert nezmizí, ale jeho geniální charakter "Stephen Colbert" bohužel ano. Nevím k čemu bych své pocity přirovnal, ale možná jsou stejné, jako co cítili mnozí, když skončili Monty Python nebo Báječná léta. Prostě nostalgie a smutek, zvlášť když jsem show začal pravidelně sledovat až v poslední době.

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

Tohle prostě bude super, těšim těšim! .... Tak jo je to super, a trošku to léčí můj smutek z blízkého konce The Colbert report, kterou to podle mě asi netrumfne. Podle očekávání je to bližší The Daily Show, takže prostě satira na proběhlé události týdne v USA a ve světě (které se nějak vztahují k USA), tentokrát v britském přízvuku. A co se mi líbilo, už když zaskakoval za Jona Stewarta, je Oliverova zjevná a upřímná touha dobrat se spravedlnosti a odhalit ty největší lži, podvody a přetvářky vládnoucí elity.

Minna no uta

Minna no uta (1961)

Vtipnější, pestřejší, zábavnější verze Zpívánek. Některé písničky i s animacemi jsou dokonalé! Ps: Pořad začal roku 1961 a to písničkou おお牧場はみどり, což je japonsky přezpívaná česká písnička Aj, lúčka, lúčka široká.