Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Ehmmmm, po třetím díle se lehké zklamání mění v obrovské rozpaky. V době, kdy se seriál odehrává měly tajné služby úplně jiné starosti, ale představa, že se tady unášeli agenti je úplně mimo mísu. Je to zkrátka špatně natočené a pro pamětníky spíš parodie.

plakát

Bílá kočička (1979) (TV film) 

Svatební punčochy bez červeného proužku? Nemyslitelné!!! :-)

plakát

Billy Madison (1995) 

Hrozná blbost,ale zasmál jsem se,ne že ne.Ovšem stačí to vidět jen jednou.

plakát

Blázni a děvčátka (1989) 

Spolu se Schmidtovými Vracenkami asi nejvydařenější film o padesátých letech.A oba filmy se staly bohužel obětí porevolučního nadšení ,v kinech je téměř nikdo neviděl a nebýt občasné televizní reprízy,zapadly by úplně. Bláznům uškodila revoluce i jinak,film se dokončoval za převratu a občas se zdá,jako kdyby do něj některá scéna nepatřila.Škoda.75%

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Nebavilo mě to a nelíbilo se mi to. A obávám se, že se to nezlepší........Po čtvrtém dílu ubírám jednu hvězdu a lámu hůl. Jsem otráven, ba zhnusen! Němci, mluvící česky jsou líčeni jako velmi slušně jednající lidé, včetně hlídky na ulici a popravčí čety /aspoň, že včera ti gestapáci vypadali tak, jak mají/. Miloš Havel působí dojmem, že jediné, co ho zajímá, je pomoc potřebným, Vlasta Burian se brání mluvit německy, za to Marvan, se kterým si asi Brdečková vyřizuje nějaké účty a udělala z něj největší svini, by mluvil německy rád, ale nikdo ho nechce, i když se vnucuje. Všechno to pak vypráví neexistující člověk třicet let od oněch /ne/skutečných událostí. A já si tipnu, že zatímco je Protektorát představován téměř jako selanka, bude poválečná a hlavně poúnorová doba vylíčena jako opravdové Peklo na Zemi. Zkrátka a dobře, jediné, co stojí zatím z celého seriálu za řeč, je Javorský jako Burian a včerejší scéna popravy Anny Letenské, jejíž život by mimochodem byl rovněž zajímavým filmovým námětem, pokud by ho scénáristicky neobstarávala Brdečková a nerežíroval Sedláček.

plakát

Bohéma - Vyhrát za každou cenu (2017) (epizoda) 

V podstatě přesně to, co jsem předvídal. V Protektorátu to byla pohodička vedle toho, co přišlo po něm /tedy aspoň podle Brdečkové/. Ten seriál je čím dál větší pitomost a navíc i řemeslně špatně zpracovaná, což třeba v tomto dílu dokazuje to, že věta "ze všech umění je pro nás film uměním nejdůležitějším!" je připisována Stalinovi, ačkoliv je to výrok Lenina, přičemž si myslím, že je tak známý, že by ho tvůrci měli znát a pokud ho neznají, mají využít rešeršistu.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Proč se lidé dívají na fantasy, když se pak diví, že je to fantasy? Proč se diví, že je film plný triků, když vědí, že bude plný triků? Jediný důvod, který mne napadá, je, že jde o léčbu vlastního komplexu méněcennosti...

plakát

Bony a klid 2 (2014) 

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší...