Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Proč se lidé dívají na fantasy, když se pak diví, že je to fantasy? Proč se diví, že je film plný triků, když vědí, že bude plný triků? Jediný důvod, který mne napadá, je, že jde o léčbu vlastního komplexu méněcennosti...

plakát

Špión (2015) 

Pecka! Takhle si představuju akční komedii. A Statham je třešnička na luxusním dortu, vedle něj je plk. Flag z MASH naprosté béčko. :-)

plakát

Pět mrtvých psů (2016) (seriál) 

Ze všech tří sérií mě tahle v prvním díle zaujala nejvíc. Uvidíme, co z toho vyleze........Jak se mi první dvě série nelíbily, tak tahle se fakt povedla.

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) 

První díl vynikající!!! Druhý o malinko, ale opravdu jen o malinko slabší. Trochu mi vadila /a hlavně zarazila/ nevyužitá postava Masaryka, který vlastně jen pořád někde procházel. Nicméně pořád je to bezkonkurenčně nejlepší věc, kterou ČT v posledních letech vytvořila.

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

"Kapela sice nebyla z nejpočetnějších, ale oba muzikanti,, harmonikář i dirigent, dělali, co mohli." Šimek s Grossmann by měli radost. A já ji mám taky, protože tohle byla fakt zábava. Klidně můžou začít psát dvojku s podtitulem Diblíkova pomsta. :-)))

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Nová česká pohádka a 75% ? Co to je? Inu, kdo umí, umí. Velké překvapení, zjevně nejen pro mě. Mladá Janžurka výborná, Bydžovská standardně skvělá a jestli Issová nedostane za tohle Lva, tak můžou celou anketu odpískat! Jediné, co nechápu proč si tenhle skvost nenechala Prima na vánoce. Počkat ještě měsíc a mohli zbourat rekord.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

2 in 1. Over The Top a první díl Rockyho, chybí tomu už jen Sly.Ale proč ne, film má být zábava a já jsem se bavil.