Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Zmizelá (2014) 

Tak si to shrneme. Krásná žena a krásný muž se dají dohromady, zpočátku je jejich manželství jako z pohádky, ale přibývajícími lety se jejich pohodové soužití mění ve stereotyp. Muž začne zahýbat s mladou vnadnou studentkou a žena začne plánovat do budoucna. Nutno podotknout, že její plány jsou velmi promyšlené a chudák manžel by se měl začít bát.

plakát

Gugaui seo (2013) (seriál) 

Jsem teprve u 18 dílu, ale s jistotou mohu napsat, že tento korejský seriál patří k těm nejlepším, které jsem kdy viděla. Úvodní dva díly mě seznámily s osudem rodičů hlavní postavy. Seriál je vtipný, romantický, ale i smutný. Nejvíce se mi líbí zápletka a triky. Skvělé herecké obsazení a hudba!! :) Dokoukáno! Všech 24 dílů, konec mi přišel poněkud otevřený, tak snad se brzy dočkáme pokračování, jinak zůstávám na svém dřívějším bodování, tento seriál si i přes ten konec zaslouží 5*.

plakát

Muž z oceli (2013) 

A já se tak moc těšila!!!! Henry je vskutku kus chlapa a pohled na jeho tělo je více než uspokojivý avšak, musím podotknout, že představitelka Lois je mi velmi nesympatická. Nejspíš za to může její role ve velmi nebezpečných známostech. Největší klišé se objevilo ke konci filmu, kdy se hlavní dvojice začala muckat uprostřed rozbombardovaného New Yorku. Poté tuto scénu nahradila ještě směšnější scéna, kdy superman hodí sondu před jedoucí jeep a slečna voják utrousí poznámku: to je ale kus chlapa! Přičemž se debilně usmívá na svého nadřízeného. Naskytuje se mi otázka, co si to v USA berou za lidi do armády, když vidí, že jim stíhačky padají u obří vznášející se krakatice jako shnilá jablka ze stromu a oni s radostí posílají další a další. Ještě že ty amerikány máme, co bychom si bez nich počali!!!!! Oni už ten svět zachránili tolikrát a neustále čelí útokům mimozemšťanů, jsou to naši hrdinové!!!

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Film bez nápadu, postrádal veškerou logiku (tedy jestli tam nějaká měla být...). Trochu jiná Megan si myslí, že profi fotky se fotí ve sklepě kdejakého zavšiveného činžáku, asi tak jako, že konkurz na supermodelky probíhá za mcdonaldem. Hned z prvního dojmu každá chytrá žena/dívka usoudí, že se nejedná o specialisty na focení, nýbrž o muže, kteří nabízí široký sortiment drsného sexu (milování), stačí jen zavolat a domluvit si s nimi schůzku, zahraniční kurzy jsou zcela gratis. Celý film je tedy o ženě, která s tímto harmonickým a relaxačním pobytem nebyla spokojená. Muži na ni byli moc drsní, a proto se rozhodla vrátit jim jejich něžnost i s úroky. Nejlepším zážitkem byl svěrák na ko*le.

plakát

Rudá jako rubín (2013) 

Po mnoha doporučeních, abych si na tento film udělala chvíli času, zjišťuji, že už jsem pravděpodobně příliš stará a nebo tenhle film dokázal nemyslitelné.... Zpomalit čas.... Zvláštní, přitom právě čas zde hraje "zásadní" roli.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Děj se točí kolem zdánlivě zamilované dvojice, která prochází krizí, manžel 4 roky v chládku, manželka si mezi tím našla náhradu. Hned po pár minutách je zjevné, že tam není něco v pořádku (scéna, kdy plnila manželské povinnosti). Atmosféra filmu lze přirovnat k filmu aenigma, jinými slovy stála zaprd. Spoiler: Ta ženská byla na konci větší magor než na začátku.

plakát

Avengers (2012) 

Tento film byl sladkou třešničkou na dortíku z Marvelových komiksů. Skvěle jsem se pobavila, chvílemi jsem se zasmála dialogům, mezi postavami. Nejvíce se mi líbil miliardář a playboy v roli iron mana Robert Downey, jeho místy nevhodné komentáře, kritika vůči ostatním mstitelům byla skvělá. Hulk tomu taky dával na prdel, když mlátil chudáka Luckyho.

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) odpad!

Na českého lva jsem se přestala dívat ze dvou důvodů, ten první, většina čekých filmů stojí defakto za hovno a ten druhý, nesnáším tu vypatlanou krávu, která na sebe ráda upozorňuje (připomíná mi Helenu Vondráčkovou). Celý ten pořád mi přišel jako ubohá reklama na paní Bílou, raději tu nebudu mluvit o tom, jak leze do prdele vdově po exprezidentovi Havlovi, ta kráva si asi neuvědomuje pocity druhých. Prostě a jednoduše je to obyčejná komerční sračka, která se přetvařuje za charitu.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Ať s tím jdou už do prdele!! Kdo na tu pí*ovinu má furt čumět? V porotě jsou furt ty stejný buzny, rádoby slovenská zpěvačka Dara, která se sere do Čech, potom její vyžraný přítel s cool jménem Rytmus "som vymyslel", kariérista a slizoun Leoš atd... Porota tvořená největšími pošuky z obou zemí, co z toho asi vznikne za sračku?