Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Jako další účinkující v show Hlas ČeskoSlovenska hledá pornostar vystoupí divoká karta časopisu Hustler, nenapodobitelný a skvělý Chuj deGenero, přirovnávaný některými odborníky k druhému Milanu Chladilovi, který přednese svým hutným vokálem přihřátého tuleně, ve vlastním překladu, světový hit Justýna Bíbra Boyfriend! ---„Dejte mi to v D-dur, pane kapelníku. Tři, čtyři… Příííítelkyně, příííítelkyně, můžeš býtiii moje přííííítelkyně! Dalo by se mooooje přííííítelkyně, až epickýýýý svět skončííííí, Vás tančit udělat rotaciiii a víííířivýýýý a hlas jel šíííííleně na hákuuuu jako vířivýýýým větrem! … A teď všichni se mnou, chci vidět vaše ruce!!! A ty, Ištváne, hobluj!!! … Ráááád bych, že všechno, co chcete! Heeeej holka, dovolteeee mi, abych s tebou mluvit!!!!“--- Poprosíme vážené porotce o hodnocení. Rytmus: „Si naozaj strašně kůl, starý, mam z toho zimomriavky, pozri. A chcem ťa mať vo svojom týme.“ Dara: „Ufff, to bolo, smrksmrk, také romantické, smrksmrk, som celá zjemnelá a dojatá. Smrksmrk, najkrajši song o láske, aký som v tejto šou počula!“ Michal David: „Ty jsi mě úplně odrovnal. Rozhodně by ti to slušelo s Michalem Hudčekem v mém novém muzikálu Zloduch zlodušný, Réza rezatá a železný Jindřich. Ještě nejsi úplná celebrita, ale polobrita, alespoň pro mě, tedy rozhodně ano!“ Pepa Vojtek: „Ty pičo!“ ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomto "inovativním" pořadu zajímavé, je dětinsky naivní představa těch idiotů (rozuměj: "zpeváků"), co se do toho přihlásí a doufají, že se z nich stanou profíci nebo snad hvězdy. Tak nějak bych čekal, že za těch deset řad SuperSrát a jednoho X-Traktoru všichni vědí, že "prorazí" maximálně jedna zpěvačka za pět řad, a to ještě musí řádně pohulit majetného producenta, jehož semeno bude po dobu jednoho roku s předstíraným úžasem zdarma polykat a ten jí pak možná natočí CD s jednou písničkou, které se bude přidávat k balení Perwollu zdarma. "Lidé", co čumí na tuhle sračku pak ve Slavíkovi posílají hlasy Gottovi, Bílé a jiným playback Tutanchámonům české estrádové pop "scény", která zamrzla před dvaceti lety a nehodlá se hnout z místa. Přesto se ti samí lidé před startem nových a nových variací na "Pop Idol" nechají přesvědčit, že skrze své Nokie 3310 musí akutně najít nového zpěváka pro Česko-Slovensko. Extrémně zadlužená TV Hovna s tváří zpravodajství TýTý Borhyovou, která netuší, co je CNN, za to vám s úsměvem přečte zprávu o nově narozených zvířátkách, je schopná ždímat z tohoto patnáct let starého formátu i tu nejposlednější kačku, kterou by jí mohl vychcat a česká teen generace spolčená s důchod people, nehodlá u volby svého televizního programu nadále přemýšlet. Klasicky nasrat za 0%, ostatně jako u všech jiných (stejných) zpěváckých sraček zamrzlých v roce 2001, které se českému diváctvu pokaždé představí jako vrchol televizní zábavy. ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama