Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Kompetentní film s netradiční myšlenkou. Esteticky krásný a výborná práce s kamerou. Jestli myšlenka byla o souboji dvou grázlů, tak mi u postavy Rozamundy Pajk chyběl aspoň náznak slabosti, protože celý film je nedotknutelný bůh, kterému všechno vyjde a konec filmu působí náplast z lékárničky na otevřené zlomenině stehenní kosti.

plakát

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) 

jako sbírka vtipů to funguje hodně dobře, ale ten zbytek, co je spojuje do filmové podoby a snaží se vytvořit postavy, na kterých nám bude záležet pokulhává. 7/10, nebo spíš 3/5.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

hodně slabý, na rychlo udělaný odvar. Tak jak všude, ale obzvlášť v americe, je vtipné, že jsou obrovští hlupáci na obou stranách, tak tam je promarněný potenciál a nakonec se z toho vyklube, že to je fakt jen politická reklama pro americkou stranu číslo 2 ze 2™® . Borat je onemanshow, tak proč polovinu filmu zabírá instagram influencerka, která vypadá, že se na set dostala náhodou. Za skóre 1 dobrý vtip co 30 minut si zaslouží max 2*.

plakát

Přes prsty (2019) 

Generický český film číslo #7261. Obsazení: všech 10 českých herců. Délka sex scén: 43% délky filmu. Bez talentu, bez duše. Zítra zapomenu, že jsem to viděl, což je největší plus na tomhle filmu.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

určitě v rozmezí 3 a 4 hvězdiček, jednoznačně horší než infinity war, efekty za desítky milionů $ jdou ocenit. Třeba mít v živé paměti aspoň 5 posledních marvel filmů, aby se v něčem člověk neztratil, ale naštěstí to nemá velký dopad na zážitek. Šikovné vtipy jsou taky plus. 4 hvězdy pochopím, ale jestli ti hrané plastové postavičky pro děti ovládané korporátním titánem ovlivní soudnost tak, že dáš 5*, je mi tě líto.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Po velmi dlouhé době konečně správně udělaný, pomalu se nesoucí horor, který nevznikl z filmových algoritmů korporátních nadvládců zábavního průmyslu. I při shlédnutí v malém kině jsem se nevyhnul hloupé puťce co se smála hororovým momentům... asi očekávala něco více v rytmu Paranormal Aktivity 12. Výborná produkce, režie i příběh. Konec filmu mírně zvláštní, ale zážitek určitě nezkazil.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Barevné, malebné, vtipné, ale bez soucitu k postavám. Určitě krok správným směrem pro Marvel. Ocenil bych zmírnění vtipů, které začaly být předvídatelné.