Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podtitul „I hovada mají srdce“ je celkem výstižný, nicméně decentní čuňas Kolečko začíná i se svým sportovním pozadím (myslím tím zákulisí) nebezpečně ztrácet glanc. Způsob, jakým dostal bosého správce Langmajera a trénující Hřebíčkovou do restaurace z úvodu, jen aby mohl předvést další humornou vložku, to byl vrchol tvůrčího zmaru.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na 10 trapných českých komedií připadne jedna povedená a tou Přes Prsty nepochybně je. Příběhově to sice není nic zajímavého, ale potěší neokoukané prostředí volejbalu a především herci, kde Langmajer hraje svou typickou roli kure*níka v milostném trojúhelníku mezi Hřebíčkovou a Nesvačilovou, což jsou snad největší kočky na komediální české scéně. Hezky se na to kouká, především když mají holky jen bikiny a vtipných hlášek je také dostatek. Fajn oddychovka. 7/10. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat... Tenhle flák dělá trhákem Jirka Langmajer. To s jakou lehkostí a zároveň suverenitou prochází životem a touto hodinkou a půl, to je naprosto super! Dopomohla tomu, i když krapet laciná, pohodová story, plná vtipu, romantiky, sexu, voliše a samozřejmě i půvabu a krás v podání hlavních dam - Hřebíčkové a Nesvačilové. Za mě velice příjemný překvapení, což se u českých komedií jednadvacátýho století hrozně moc cení! 75% ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Navzdory jménu scenáristy fakt nečekejte nic ve stylu Mostu, ale další lidovou českou romantickou komedii spíše pro ženské publikum, s osvědčeným Langmajerem, který si pro sebe ukradl nejlepší scény a jen kvůli němu (a pár ojedinělým hláškám, které připomenou starého dobrého Kolečka (traktor!)) se dá film přežít. Petra Hřebíčková, které je 40, vypadá na to a z nějakého důvodu hraje profesionální volejbalistku, je naproti tomu castingovým omylem (nejen v tomto filmu). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk. 1) Vůči půvabům 40leté Petry Hřebíčkové (Linda) i dalších děvčat jsem imunní a tak jsem byl vydán napospas 35letému scenáristovi Petru Kolečkovi v jeho režisérské prvotině. Silně mě zklamal._____ 2) Ozvučení je prostě příšerné. Pod zvukem je podepsáno podle informací na stránce filmovyprehled.cz celkem šest osob (plus dva asistenti). Ani tato squadra, ani režisér Kolečko, dva pomocní režiséři, dva asistenti režie, dva dramaturgové, ba ani tři lidé ze Soundsquare ze zvukové postprodukce s mizerným ozvučením dialogů nic neudělali. Zejména Hřebíčkové (ale i dalším hercům a herečkám) chvílemi nebylo vůbec rozumět nebo jen stěží. Zodpovědnost má zvukař. Od toho tam snad je._____ 3) Je to škoda, protože mi tento nešvar zkazil dojem ze snímku, který, byť očividně nepatří ke špičce českého filmu, mohl poskytnout alespoň trochu zábavy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (15)

  • Scény z tréninků a šaten (Purkrabka) se odehrávaji na beachvolejbalových kurtech v Čelákovicích. (boss68)
  • Mnohokrát se ve filmu objevuje volejbalový míč, který diváci znají jako „Wilson“. Jde o odkaz na film Trosečník (2000), ve kterém si Tom Hanks na opuštěném ostrově vyrobil z volejbalového míče svého „kolegu“, Wilsona. (Likan7)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama