Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Trabantem tam a zase zpátky (2019) 

Po předchozích Trabantích filmech trochu zklamání. Velká část filmu je věnována Indii a Kašmíru, pak trochu Pákistánu a Číny. Zbytek zemí byl opravdu hodně z rychlíku a najednou příjezd na Slovensko. Ale jinak naprosto nádherné záběry, oproti předchozím filmům je zde zase vidět posun.

plakát

Sex Tape (2014) 

Průměrná americká komedie, které bych s klidem dal 3 hvězdičky. Za ten všudypřítomný product placement ale zkrátka musím jednu ubrat. Škoda, že ve finále je z toho vlastně jen hodinu a půl dlouhá reklama na Apple, kde se občas objeví vtipná scénka.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dlouhou dobu jsem seriálu odolával, téma "forenzního vyšetřovatele s koníčkem v zabíjení lidí" mi zkrátka přišlo lehce stupidní. Nakonec jsem ale neodolal a po shlédnutí prvního dílu jsem si seriál natolik oblíbil, že jsem všechny doposud natočené díly shlédnul během pár dní. Přiznávám, že takto mě ještě žádný seriál nepohltil. Zkrátka geniálně pojatý příběh a skvělé herecké výkony v čele Michaelem C. Hallem a dělají z toho seriálu opravdovou špičku.

plakát

Piráti ze Silicon Valley (1999) (TV film) 

Velice pěkně zpracovaný film, který i laikovi v oblasti počítačů dává věrnou představu o tom, co se před mnoha lety v počítačovém byznysu stalo a jak to všechno vlastně mohlo být úplně jinak...

plakát

Forrest Gump (1994) 

Jeden z nejlépe zpracovaných filmů, který ani po desítkách shlédnutí neomrzí a při jehož sledování divák často objeví pocity, o kterých neměl ani zdání. Naprosto geniálně napsaný scénář, skvělé herecké obsazení, výtečný soundtrack, zkrátka nádhera od začátku až do konce.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Bezpochyby nejlepší animovaný seriál, který ani po více jak dvaceti letech neztratil nic ze své kvality. Na jeho kvalitě a oblíbenosti se rozhodně velkou měrou podepsal i kvalitní český dabing, který v mnohém předčí i dabing originální. Zkrátka Simpsonovi jsou a dlouhou dobu ještě budou legendárním seriálem.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Po shlédnutí prvního dílu jsem netrpělivě vyčkával na díl druhý. Bohužel už po prvních minutách filmu bylo jasné, že se jedná jen o nepovedený odvar jendičky. Nekvalitní scénář, žádný spád, tiché dialogy kombinované s nepříjemně hlasitou hudbou, věčně pohybující se kamera a to vše završeno nekvalitními hereckými výkony. Celý film tedy bohužel působí spíše jako amtérské video a rozhodně nesplnil moje očekávání.