Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Kon-Tiki (2012) 

Páni, tak tohle jsem nečekala. Začátek byl docela nuda, ale samotná plavba na voru byla skvělá. Zvlášť scény se žraloky byly pořádně napínavé a dramatické. Padlo taky pár dobrých vtipů a moc se mi líbila hudba. Takže celkově Kon-Tiki rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Mary a Max (2009) 

Opravdu milý příběh, který mě upřímně rozesmál a také rozesmutnil momenty, které zná každý z nás. Víc takových animáků!

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Komedie, která mě opravdu pobavila, přestože jinak černému humoru moc neholduji. Moje nejoblíbenější postava je Wednesday, je prostě úžasně morbidní.

plakát

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (2003) (koncert) 

Přestože jsem Redhoty nikdy moc neposlouchala, tak tento záznam z koncertu mě opravdu dostal. Je to jeden z nejlepších koncertů, které jsem viděla. Přála bych si, abych to mohla zažít na vlastní kůži a cítit tu energii, která z nich proudí. John Frusciante je úžasnej kytarista, jeho sóla nemají chybu a vyvrcholením je improvizace s Fleaou, která je pohlazením pro uši. Škoda jen, že John kapelu opustil…

plakát

Samotáři (2000) 

Naprostá klasika, kterou jsem viděla nespočetněkrát, ale pořád mě dokáže rozesmát. Řadí se k mým nejoblíbenějším českým filmům, jak kvůli nezapomenutelným hláškám, tak i skvělým hercům. Macháček je můj oblíbenec, stejně jako Trojan a v Samotářích oba hrají dokonale.

plakát

Marley a já (2008) 

Snímek skvěle splnil svůj cíl – dokázal mě dojmout. Na některé je tam těch emocí možná až příliš, ale mě se to prostě líbilo. Bylo to vtipné, roztomilé a ze života. Možná bych vytkla trochu roztažený závěr, ale rozhodně se nedá říct, že by mě film už nudil. Filmy o psech, a vůbec o zvířatech, na mě prostě pokaždé zaberou.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Requem za sen je jeden z mála filmů, který mi opravdu dokázal vyrazit dech. Při závěrečných titulcích jsem se cítila znechucená a zároveň fascinovaná jeho otevřeností. Snímek je perfektním varováním před tím, jak hluboko se drogově závislý může propadnout. K filmu patří neodmyslitelně i soundtrack, díky kterému se mi ještě více zaryl do paměti.

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Naprosto kouzelný film s úžasným Johnnym Deppem v hlavní roli. Patří k mým nejoblíbenějším filmům vůbec. Pokaždé úplně propadnu ději a s úsměvem na tváři či se slzami v očích prožívám Edwardův příběh. Tim Burton a Johnny Depp vytvořili něco opravdu nádherného, což snílek jako já nemůže ocenit jinak než pěti hvězdičkami.