Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (5)

Milionový lékař

Milionový lékař (2009) (seriál)

Hank byl původně mladým úspěšným doktorem na jedné z NY pohotovostí, ale propustili ho poté, co byl neprávem obviněn ze smrti prominentního pacienta. Přemýšlí, jak dál naložit se svým životem, až na jedné party zachrání život významného hosta, čímž se mu otevře úplně nový svět. Svět plný luxusu a přepychových domů v Hamptons, kde se stává místním domácím lékařem pro bohatou klientelu.

Tajný deník call girl

Tajný deník call girl (2007) (seriál)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání.

The Secret Life of the American Teenager

The Secret Life of the American Teenager (2008) (seriál)

Americký teen seriál soustředící se na život 15ti leté hudebně nadané Amy, toužící jít na prestižní univerzitu a poté hrát v NY orchestru. Sny se jí ale rozplynou ve chvíli, kdy neplánovaně otěhotní. Seriál sleduje i osudy ostatních Amyných spolužáků a rodiny...

Do neznáma

Do neznáma (2005) (seriál)

Další z řady amerických teen seriálů sleduje osud rodiny, která se přestěhovala z Ohia do L.A. Nese znaky klasické teen soap opery: sex, drogy, rasismus, nechtěné těhotenství, basketbal, cheerleaders a okrajově i generační rozdíly. Ale hlavně uvědomování si sama sebe během dospívání. Hlavní hrdinka Spencer se seznámí se světem protřelou Ashley a začíná si uvědomovat, že k ní cítí něco víc než jen přátelství... South of Nowhere je první americký TEEN seriál, který otevřeně poukazuje na homosexualitu dospívajících.

Svatební války

Svatební války (2006) (TV film)

Příjemná komedie o tom, že vdávat se chce každý, ale ne každému je to dovoleno. Ben, poradce guvernéra amerického státu Maine, a Maggie, dcera tohoto guvernéra chystají svatbu. S veškerými přípravami jim pomáhá Shel, Benův bratr, který je gay. Vše probíhá jak má až do té doby, než se guvernér v rámci své předvolební kampaně vysloví proti uzavírání gay sňatků. Shela tato skutečnost velmi rozčílí, zváště poté, co zjistí , že guvernérův projev psal jeho vlastní bratr Ben. Shel ihned skončí s přípravami na svatbu a rozhodne se stávkovat. Postupně se k němu přidávají gayové z celého státu a nic nefunguje jak má. Film poukazuje na to, že právo na štestí a lásku má mít každý, jak heterosexuál tak gay.

Reklama